Kiedyś była taka propozycja, żeby po najechaniu na odpowiednie pole na targu na jakiś przedmiot, wyświetlała się definicja aktualnie noszonego przedmiotu, np. Gdy mamy na targu jakąś broń, dla przykłądu powiedzmy Miecz Gothar, i najedziemy na ikonkę obok niego (do ustalenia, przykład), wyświetlają nam się parametry naszej broni. To bardziej byłoby przydatne bo i tak mało kto ekwipuje się w sklepie
Ja bym wprowadził coś takiego, że obok panelu, w którym kupujemy rzeczy było by napisane o ile dana zbroja daję więcej obrony od tej co nosimy. Np. Chcemy kupić Spartańską Zbroję ale nie wiemy o ile ma więcej obrony od np. Pancernej Zbroi. Więc jeżeli mieli byśmy takie okno łatwiej by nam było stwierdzić co lepiej założyć.
PS. Wiem że owych zbroi nie można kupić w sklepie, lecz to tylko porównanie
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 13-04-2009, 15:21
Ten 1 to jest fajny ale tego 2 to nie widze bo go skasowano nie widze.