Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 16-04-2009, 15:24
Weście żeby były prywatne rozmowy a nie piszesz publiczbnie...
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Wysłany: 16-04-2009, 20:08
Ukryty_Samuraj, Zeby była zakładka na taki kupeq i tam jak jakiś koleś napisze do kupeq to kupeq tak świeci na czerwono...
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
Weście żeby były prywatne rozmowy a nie piszesz publiczbnie...
^^
a co do pomyslu z czatem na targu... troche bezsens bo to rownie dobrz mozna zalatwic na PW ew. czacie ogolnym... a jak chcesz sprzedac jakis chodliwy produkt (jak np. miksy zycia lv2 w urku^^) to bez umawiania sie pojdzie:)
Wysłany: 17-04-2009, 12:51
Kurde jest pw to po co mają być jeszcze takie na czacie pw??
Ukryty_Samuraj, Zeby była zakładka na taki kupeq i tam jak jakiś koleś napisze do kupeq to kupeq tak świeci na czerwono...
Rozumiem cię, ale masz już prywatne rozmowy przez PW (nie są tylko on-live, ale jakoś to przeżyjecie) po co jeszcze czat? Choć jeśli chodzi o PW, to jednak zajmują one dość dużo miejsca, są takie... bycze To wygląda jakbyśmy listy do siebie pisali, a nie krótkie wiadomości - najgorsze jest to że takiego listu nawet nie napisze bo jest limit znaków. Ja byłbym za zmniejszeniem wielkości PW w zakładce wiadomości, a dał ich większą ilość na strone, żeby było temu bliżej do telegramów, a nie jakichś listów
Wysłany: 20-04-2009, 10:03
Moim zdaniem to te pw to jakieś mniejsze powinno być na przykład ktoś do ciebie napisze to jakaś koperta czy coś...
na przykład ktoś do ciebie napisze to jakaś koperta czy coś...
Chodzi Ci o kupkę graficznych kopert ? O.x
Przecież te PW widzicie tylko wtedy jak klikniecie w zakładkę WIADOMOŚCI,
a czytając i kasując je po przeczytaniu nie będziecie mieć syfu ...
Ten pomysł z prywatnymi rozmowami na czacie nietrafiony,
bo od tego są PW . Takie coś występuje np. w margonem,
ale tylko dlatego, że aby wysłać tam prywatną wiadomość trza
się fatygować do skrzynki .
Wysłany: 21-04-2009, 15:42
Shark napisał/a:
Chodzi Ci o kupkę graficznych kopert ? O.x
Przecież te PW widzicie tylko wtedy jak klikniecie w zakładkę WIADOMOŚCI,
a czytając i kasując je po przeczytaniu nie będziecie mieć syfu ...
Mie kupke graficznych kopert ale tam w wiadomościach było by takie coś że kolo tych wiadomości była by jedna koperta i jak ktoś wyśle ci wiadomość świeci na czerwono a jak nie będziesz miał żadnych wiadomości to na niebiesko.
Co do pomysłu do weś troche dopracuj koleś...