Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 30-04-2009, 17:36
Jednak medal za ilość ataków na -1 był fajny, czego nie mogę powiedzieć o obecnym "największa ilość zabitych czaszek".
Co do drugiego, skoro jesteś hybrydą to co cię obchodzi klasa przeciwnika przed walką ? ;o
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 01-05-2009, 08:02
To ja byłbym pierwszym ze straconym rankiem ale to już jest...
Możesz se zobaczyć w profilu kto to jest i tyle...
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
to czemu byl medal za przegrane walki co cwaniaku?
Był = wycofali go, czemu? Bo admin zrozumiał że szpanowanie przegraną jest idiotyczne. Tak samo jak z rankiem. Co? Będę szpanował bo mam medal za to że nie umiem wygrywać z graczami? To jest żałosne...
Nie czytałem całego spamu, przeczytałem tylko połowę pierwszej strony.
Nie chcę cię ale krytykować : profesja jest już wprowadzona po wejściu w profil danego gracza a czy potrzebne jest tak jak to powiedziałeś hybryda raczej nie ponieważ przynajmniej moim zdaniem psuje efekt walk
Level: 76
Wysłany: 07-05-2009, 16:29
1. nie podoba mi sie ten pomysł ze względu na to że kogo by cieszył medal za stracenie ranq
2. też na nie gdyż było by to ułatwienie dla wszelakich anty których na s3 jest bardzo dużo
Z tym medalem za ranq to slabiutki pomysl ale z profesja bardzo dobry na nizszych lvl (kolo lande) sprawdzilo by sie to w 100%...
moglby byc medal za wydanie najwiekszej ilosci zlota (chodzi mi o cos takiego ze jak ktos kupi zbroje szlachecka to bedzie widac ze kupil ) moze glupi pomysl ale ja czesto sprawdzam "co sie dzieje" czyli kto, co i gdzie kupil badz sprzedal
1. Zdecydowanie na nie . Rozumiem, że czasami są przyznawane nagrody pocieszenia
za ostatnie miejsce, ale raczej nie w klimacie fantasy ...
Zresztą, co to za osiągnięcie, stracić rank, no po prostu miszczu .
2. Było już kilka razy wałkowane i nie wiadomo czy wejdzie .
Wypowiadałem się już w innych tematach z tym pomysłem
i cały czas jestem za .
Muhaha, płaczecie, że to ułatwienie dla anty ?
Anty też nie ma łatwego życie, wiecie ?
Wystawki, zakładanie broni dla maga będąc wojem itp .
Tak fajnie być anty ? Można być też np. hybrydą walczącą tylko z magami .
Stoję sobie z protem będąc właśnie taką hybrydą, patrz mag - walę .
Ryzyko jest cały czas, a nuż to ns ? Poza tym szanujący się anty raczej
nie stoi na polu (chyba, że teamem) i nie atakuje od razu .
On sobie obejrzy logi, poprosi o jakieś walki i różne takie .