to swoja droga ...
dlaczego chcecie wylaczyc czat w pierwszych miastac? jesli mam nizszy lvl to znaczy ze jestem gorszy ? i mowi to na dodatek mtmn gejm majster ? bez jaj ...
dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim i czasem mam ochote pogadac z wieksza iloscia osob / wymienic poglady a ktos mi ma tego zabronic ? urosnij bo Cie dojade moja dorzka ;<
glupota...
Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę
Tak mówią statystyki, przykro mi ;> Biorąc pod uwagę to, że na niższych poziomach czat rzeczywiście rzadko służy do rozmów, to raczej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę
eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;>
wiec mnie tutaj nie narzekajcie ze spam tylko wprowadzcie czat od tam ilosci pkt rankingowych a nie od lvla ; ] wtedy bedzie zero problemu ze spamem bo komu sie bedzie chcialo wbijac 1k pkt zeby pospamowac ;> nie lepszy ajdia na te pierwsze 3 miasta ? ; d
Eeee, M3tzu, ale Adi zaproponował by wyłączyć emoty, a nie czat... kwestia czata była omawiana wielokrotnie w innych tematach. Teraz gadają o emotach.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
dyskryminacja?... lubie grac na low lvl siedze juz dosyc dlugo na nim
M3tzu napisał/a:
eeee czy w tej grze tylko lvl sie liczy? wiekszy prestizem jest chyba ranking ?;>
Nie, co nie znaczy, że utrzymywaniem poziomu i częstym zaczynaniem gry od nowa wyrobisz sobie wizerunek świetnego gracza. Jak dla mnie, to nie tylko czat powinien był wyłączony do samego Eliar, ale i wszyscy gracze, którzy nie załatwili Serafina nie powinni być brani pod uwagę w Rankingach. Bo to, co się dzieje obecnie na niskich poziomach zakrawa na śmieszność - ilu to "pro" graczy "wymiata" na kilku/kilkunastu poziomowych postaciach, a potem kasuje konto, bo już nie potrafi być "pro"?
Ale to nie temat o tym, tylko o emotikonach, więc jeśli chcesz się bulwersować, to załóż nowy wątek.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Wywalić stare emoty casłkowicie ewentualnie dodać te z kokardką
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>