Shark, bez zbędnych wyrażeń proszę Jak zbierasz kasę to ją zbieraj, a jeżeli na prawdę aż tak przeszkadza Tobie natręctwo innych to przestań grać
I tak pewnie nie wejdzie w najbliższym czasie (czyt. 10leci )
a jeżeli na prawdę aż tak przeszkadza Tobie natręctwo innych to przestań grać
Weź mi z takimi tekstami nie wyjeżdżaj, bo opcja IGNOR jest na natrętów .
Jak ktoś jest upierdliwy dla Ciebie (w realu) to nie popełniasz samobójstwa
tylko po prostu spławiasz->ignorujesz tą osobę .
Za natrectwo i bluznierstwo , ty sobie to czytaj i sie nie denerwuj jednak niektorzy ludzie nie moga wytrzymac i do tego sluzy opcja "ignor".
Ciebie nie powinno to obchodzic czy ich dajemy czy nie i za co .
Propozycja byla taka zeby przed napisaniem do gracza ktorego mamy w ignorliscie pojawilo sie ostrzezenie , jestem dalej zdecydowanie ze pomysl jest dobry.
Takich osób się nie ignoruje ;D tylko się z nimi idzie na piwo jak mają wypłatę, bo przynajmniej za free się napijesz
Kod:
I po co te gniewy, po co te bóle, nie potrafisz się zachować to nie pisz
Bo ja tylko wyraziłem swoje zdanie, a Ty mnie od razu atakujesz Więc zastanów się lepiej nad doborem słownictwa
TiiiG, mam pytanie, czy te wszystkie bluzgi, które ludzie wypisują odbierasz na poważnie, czy uważasz, że to Ciebie rani ?? Bo ja szczerze nigdy się tym nie przejmowałem i skoro coś takiego wam w grze przeszkadza, to aż strach pomyśleć jak jest w życiu realnym
Takich osób się nie ignoruje ;D tylko się z nimi idzie na piwo jak mają wypłatę, bo przynajmniej za free się napijesz
Kod:
Bo ja tylko wyraziłem swoje zdanie, a Ty mnie od razu atakujesz Więc zastanów się lepiej nad doborem słownictwa
TiiiG, mam pytanie, czy te wszystkie bluzgi, które ludzie wypisują odbierasz na poważnie, czy uważasz, że to Ciebie rani ?? Bo ja szczerze nigdy się tym nie przejmowałem i skoro coś takiego wam w grze przeszkadza, to aż strach pomyśleć jak jest w życiu realnym
Ejmen.
Z Twoich wypowiedzi drogi Shark'u wnioskuje ze pod zadnym wzgledem nie jestes wysoko w rankingu i jeszcze sie nie przyzwyczailes do bluzgow spamu itd ;D
Ja mam ludzi na ignorach ponad rok i jakos nie mam zamiaru tego zmieniac ;D
Nonsennnnnnnnnnnns! Beznadzieja ! Rzal i Bul....
Z Twoich wypowiedzi drogi Shark'u wnioskuje ze pod zadnym wzgledem nie jestes wysoko w rankingu i jeszcze sie nie przyzwyczailes do bluzgow spamu itd ;D
Teraz może nie - ale kiedyś był, więc słaba argumentacja Ja teoretycznie już się powinienem przyzwyczaić, ale zbieram sobie ignory
A pomysł drobny, ale mógłby tylko pomóc, więc nie wiem czemu go tak tępicie (czyżby alergiczna reakcja na słowo "ignor" była skutkiem gry low lvl i szukania sponsorów?)
A pomysł drobny, ale mógłby tylko pomóc, więc nie wiem czemu go tak tępicie (czyżby alergiczna reakcja na słowo "ignor" była skutkiem gry low lvl i szukania sponsorów?)
Mylisz się Edwinie, nigdy nie szukałem sponsorów i to ja nim bywałem często, ale skąd możesz to wiedzieć, skoro chyba nie grasz, anie nie grałeś na s1 ??
Po prostu uważam ten pomysł za zbędny i wiem, że jest nikła szansa aby został wprowadzony, tak jak wiele innych pomysłów
Teraz może nie - ale kiedyś był, więc słaba argumentacja Ja teoretycznie już się powinienem przyzwyczaić, ale zbieram sobie ignory
jak juz szukam to pytam na gg a nie spamie od gory do dolu na pw ; ]
tepimy bo wolimy mfo3 ew update od czegos co i tak w niczym nam sie nie przyda ; ]
W końcu wypowiedział się ktoś bardziej kompetentny ; >
kactuzz, dokładnie o to samo mi chodzi, tylko, że ja nie piszę tak dosadni i dosłownie ; > Jest to niepotrzebne, Jacuś niech lepiej pracuje nad upkami, albo MF3 :O
Bardziej kompetentny, bo, hehe, podziela Twoje zdanie ? O.x
Jelsyn napisał/a:
No skoro wyjeżdżasz z tekstem "nie podoba się to nie graj" to się nie dziw .
M3tzu napisał/a:
Wiesz, znam ten ból ;p Śmiem twierdzić, że byłem nawet wyżej od Ciebie, ale nie o tym temat ;p
Widzisz, ktoś mi spamuję o smsa . Dostaje ignora . Załóżmy wtedy miał 10 lvl,
ja miałem 17, jednak ja gram na rank, więc mnie bez trudu dogania .
O dziwo ma dużo ranku, ja już o nim nie pamiętam, zmienił avek itp
Piszę do niego o walkę . Brak odp . Pytam się jeszcze raz z prośbą o odp .
Znów nic ! I dopiero po jakimś czasie sprawdzam listę ignorowanych,
patrzę i on tam jest . A taki komunikacik może tylko pomóc .
Jelsyn napisał/a:
to niepotrzebne, Jacuś niech lepiej pracuje nad upkami, albo MF3 :O
Dlaczego niepotrzebne ? Chodzi o to, że takie coś się przyda .
Dodanie takiego komunikatu to góra 30 minut pracy,
a zrobienie update'a to rok (w tym tempie pracy) .
No chyba, że tak boli Cię te 30 minut . No bo jak update wejdzie o 12.15, a nie o 11.45 to będziesz niepocieszony
No chyba, że tak boli Cię te 30 minut . No bo jak update wejdzie o 12.15, a nie o 11.45 to będziesz niepocieszony
6 seconds per day = 60 sec na 10 dni
czyli update/mfo3 byloby rok pozniej ;D wystarczy?
co do tego top to tylko wydedukowalem bo wiekszosc jest do tego przyzwyczajona i na to zlewa ; ]
Jelsyn napisał/a:
Bardziej kompetentny, bo, hehe, podziela Twoje zdanie ? O.x
Nie tylko On podziela moje zdanie, ale wiem, że ludzie widzą to co chcą, tak samo piszę
Kod:
Jelsyn napisał/a:
No skoro wyjeżdżasz z tekstem "nie podoba się to nie graj" to się nie dziw .
Taka jest prawda która w oczy kole, a jeżeli nie umiesz się zachować, to nie mój problem
Kod:
Widzisz, ktoś mi spamuję o smsa . Dostaje ignora . Załóżmy wtedy miał 10 lvl,
ja miałem 17, jednak ja gram na rank, więc mnie bez trudu dogania .
O dziwo ma dużo ranku, ja już o nim nie pamiętam, zmienił avek itp
Piszę do niego o walkę . Brak odp . Pytam się jeszcze raz z prośbą o odp .
Znów nic ! I dopiero po jakimś czasie sprawdzam listę ignorowanych,
patrzę i on tam jest . A taki komunikacik może tylko pomóc .
To lepiej popracuj nad pamięcią, a nie chcesz udogodnień w grze, bo masz z tym problem, bo zmiana avka to jest za dużo jak dla Ciebie
Jeszcze ten teks " o dziwo ma dużo ranku" piszesz jakbyś był najlepszy w tą grę, a reszta nie umie grać i tylko przez przypadek potrafi zdobyć punkty
Kod:
Chcesz czegoś od admina, a czy wiesz nad czym teraz pracuje tak na prawdę, bo wydaje mi się, że nie, a długie czekanie na update to już tradycja do której każdy zdążył się chyba przyzwyczaić, ten Twój pomysł nie wejdzie raczej za dzień, dwa, tylko ewentualnie przy najbliższym update.