moze i tak,ale ktos tam mi kiedys opisywal rozne sposoby...i ta osoba miala kilka multi na s1,ponad rok czy dwa,i jakos bana nie dostala
oczywiscie nicka nie podam...tylko mowie,ze jak sie chce,to da rade;)
co do tematu,to wlasnie problem w tym,ze nie wiadomo kto sie po "drugiej stronie"
Nick: jakup33
Level: 109
Świat: 3
Wiek: 28 Dołączył: 15 Lut 2009 Skąd: Ze starego Poznańskiego
Wysłany: 28-05-2009, 18:02
ale nawet jeśli multi to zablokowany jest wtedy handel z tym graczem , pomoc wojskowa itp a jak się nie wpisze to ban
po polsku :
- jak gra w brat to musi się wpisać w dzieleniu konta bo inaczej ban
- a jak się tam wpisze to nie mogą ze sobą handlować i walczyć ani być razem w teamie
Proste?
A nieszkodliwe multi - bez przelewów to by nie przeszkadzały
_________________ Nie gram już w MFO ale polubiłem to forum
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 28-05-2009, 18:49
ja i tak bym nie mógł ,bo mam 209lv ,a gdyby wyimaginowany brat(multi jakby ktoś nie wiedział) by grał ,to by miał 1 lvl ,a i tak bym nie mógł przelać złota ,bo i tak ,to by było s1 i blokada ,czy coś
Poza tym jak ktoś nie ma brata ,albo takiego bliskiego przyjaciela ,u którego np. zostawi Cię mama na parę dni ,a on będzie chciał grać w MFO ,bo zobaczy jak to fajnie ,a potem powie ,że chce grać tam gdzie ty Ja sam miałem tak w wakacje z przyjacielem ,który chciał grać Ale musiałem powiedzieć nie ,bo dostane bana
wystarczy proxy i omijasz multialarm...a sa inne sposoby
jakup33 taka prawda,ze wielu graczy zrobiloby sobie multi...
zrobiloby sobie multi? teraz i tak ten kto chce zrobic multi to i tak zrobi.
Wiec pomysl zglaszania braci i blokowanie handlu itd w niczym nie przeszkadza a wielu chce sobie z kolegami , bracmi pograc normalnie na s1 czy s2 a nie tylko na serwie przelewaczy ranka zlota itd.