4. Zabronione są wypowiedzi będące najzwyklejszym spamem. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Mam na myśli wypowiedzi typu: 'Tak/Nie', 'Jestem na tak/nie', 'Może być', 'Fajny pomysł' i inne nic nie wnoszące do dyskusji. Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - a my nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy,
A co do propozycji.
Jest zupelnie bez sensu, nie umiesz sobie poradzic i przez to chcesz innych karac bo sobie lepiej radza?
High lvle moga zarabiac na sprowadzaniu ryb i kaktusow.
Bez sensu by bylo jakby w miescie mozna bylo kupic kaktusy czy ryby, na malych lvlach by byly ciagle remisy, chyba ze ktos by kogos wzial na speeda.
Kaktusy by stracily swoja wartosc.
Zdecydowanie na nie.
Problem z kaktusami i rybami? Niech te przedmioty nie dają żadnych bonusów tak, jak i inne przedmioty specjalne..
Nom, ale czy to przypadkiem nie za duża ingerencja w coś, co jest już tak utarte w MF? Nagle rankerzy by sie zaczeli wieszać.
Dla nich to byłby problem ale mi się pomysł podoba.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Dobra, niech kaktusy i ryby zostaną, niech usuną HP Plusy i Gem Witalności
na low lvl, bo dzięki nim jest taki popyt na KK. Kiedyś każdy handlował jak
mógł i kaktusy miało bardzo mało graczy. A teraz to mogą wszyscy ...
Dobra, niech kaktusy i ryby zostaną, niech usuną HP Plusy i Gem Witalności
na low lvl, bo dzięki nim jest taki popyt na KK. Kiedyś każdy handlował jak
mógł i kaktusy miało bardzo mało graczy. A teraz to mogą wszyscy ...
Lepiej, żeby jednak znikły bonusy z tych przedmiotów, niż miałby zniknąć gemy.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem