Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:39
Zmiana na czacie.
Autor Wiadomość
Jurassa 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 18-06-2009, 13:37   

Areen jeśli chodzi o wulgaryzmy. To według mnie najlepszym rozwiązaniem było by wprowadzenie słów niedozwolonych i usunięcie takich znaków jak "-", itp. Mało osób z nich korzysta a ułatwia to bluzgi na czacie. Pamiętać trzeba też że mfo większość graczy jest niepełnoletnia i grają bez zgody rodziców/opiekónów.

Areen 
Użytkownik

Level: 10
Wysłany: 18-06-2009, 13:43   

Jurassa napisał/a:
To według mnie najlepszym rozwiązaniem było by wprowadzenie słów niedozwolonych i usunięcie takich znaków jak "-"

Po jakiego grzyba? Przecież ja używam kropek, myślników, przecinków, cudzysłowów w zdaniu więc ma to mi ograniczać wypowiedź? Pzt jeśli wpisze taki znak to od razu wiadomosc do kasacji? Beznadzieja.

Jurassa napisał/a:
Mało osób z nich korzysta a ułatwia to bluzgi na czacie.

Dużo osób korzysta i racja ułatwia bluzgi, ale po to jest GM by to wyłapywać.

Jurassa napisał/a:
Pamiętać trzeba też że mfo większość graczy jest niepełnoletnia i grają bez zgody rodziców/opiekónów.

A to ma jakiś związek z tematem? Tego nie możesz przypilnować. Pzt każdy może grać ale ci młodsi tylko i wyłącznie na odpowiedzialnosc rodziców.

Jurassa 
Użytkownik

Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 18-06-2009, 13:52   

Areen doszłem do wniosku że masz racje. Więc najlepszym rozwiązanie w sprawie wulgaryzmów było by wprowadzie filtru ze wszystkimi możliwimi kombinacjami wulgaryzmu. Trochę roboty admini by z tym mieli. Ale jest to możliwe i skuteczne. ( a jak nie możliwe do wulgaryzmy trzeba pozostawić dla GM) . Ale moja propozycja filtru anty Spamowego naprawde by pomogła. Czat nie był by zaśmiecany. (A często jest, najczęściej w miastach do Nordii.

Areen 
Użytkownik

Level: 10
Wysłany: 18-06-2009, 13:56   

Jurassa napisał/a:
Areen doszłem do wniosku że masz racje. Więc najlepszym rozwiązanie w sprawie wulgaryzmów było by wprowadzie filtru ze wszystkimi możliwimi kombinacjami wulgaryzmu. Trochę roboty admini by z tym mieli. Ale jest to możliwe i skuteczne. ( a jak nie możliwe do wulgaryzmy trzeba pozostawić dla GM) .

Tomi jest aktywny więc może coś z tym zrobi (da wiecej kombinacji) ale nie widzę w tym wielkiej potrzeby.

Jurassa napisał/a:
Ale moja propozycja filtru anty Spamowego naprawde by pomogła. Czat nie był by zaśmiecany. (A często jest, najczęściej w miastach do Nordii.

Ja również obstaję za tym i jest to propozycja godna wprowadzenia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi