to ze na 66 lvlu to masz przeciwnikow do wyboru do koloru. a na 120 prawie nikt nie walczy...
I to jest ich wybór ;> Nic Ci do tego.
Od 3 dni nikt nie chcę z tobą zawalczyć ? Ojojoj...
Wyobraź sobie, że na 120+lvl walczy się rzadko,
ponieważ praktycznie nie ma możliwości aby
zmienić przebieg walki w rewanżu.
koleś ja mam 2 postacie 130 + i 200+ i wiem o co tu w tym chodzi ja nie walczyłem na tym 200 lewku od 2 miesięcy nic ponad a chodzi o to ze pełno anty i wszyscy się boja ze przegraj to jest ty se możesz pisać solo a on tak czy siak nie bo się boi wiem to na swoim przykładzie mam 1 słabą postać gdzie odmawiam 1 dobra gdzie sam się proszę o solo wiec zamknijcie ten temat
to ze na 66 lvlu to masz przeciwnikow do wyboru do koloru. a na 120 prawie nikt nie walczy...
"Odrazu wchodzisz i co minuta walka, to raz."- wcale tak nie jest
Po dwa:)... Ja mialem 118 lvl ;(( nie moge sie wypowiadac bo nie mam 120+? Co to za roznica kto ma jaki lvl.
Po 3. Jestem na nie, Ci co lubia kampic w turniejach byli by w siodmym niebie, jednym slowem bezsens!!!
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Jak dla mnie to kolejny pomysł (jak zresztą większość), który nie wejdzie w życie, ponieważ jest zupełnie nie przemyślany. Ty myślisz, że gracz, który ma np 500mln golda, będzie ryzykować walkę nawet jeśli nie straci expa. Poza tym na takich lvl'ach często posiada się mnóstwo eq, często sporo wartego, a nie wszystko upchnie się na siebie i do depozytu.
Wydaje mi się, że gracze 120Lv+ nastawieni na pvp muszą zrozumieć w końcu, że są na takim etapie gry, na którym walki będą wielką rzadkością.
Pomyślcie rozsądnie. W waszych przedziałach do ataku jest średnio po 30-40 graczy, z czego znaczna większość jest nastawiona na pvm, zostaje załóżmy 5, którzy zawalczą raz może 2. Jeżeli ich pokonacie to oczywiste, że nie będą na okrągło próbować, a jeśli to wy będziecie przegrywać to dobrze wiemy jak postąpicie...
To że im masz wyższy lvl tym mniej przeciwników geniuszu...
Geniuszu a duzo przeciwnikow to masz w okolicach 1-30 lvl, pozniej jest coraz trudniej walczyc!! Wiec mi tutaj juz nie ... "Geniuszu"
Więc sugerujesz, że graczy na 50-60lvl jest więcej niż graczy na 130-140lvl ???
(Na s1 jest 123 graczy z 60lvl zaś takich, którzy mają 130lvl jest 30, z czego 95% nie walczy więc ak sam widzisz jest różnica )
(Na s1 jest 123 graczy z 60lvl zaś takich, którzy mają 130lvl jest 30, z czego 95% nie walczy więc ak sam widzisz jest różnica )
I po kiego grzyba podajecie argument, że nie chcą walczyć?
Jest ich 2 razy mniej, fakt, a te 95% wyciągnąłeś z kapelusza.
Poza tym, to, że nie chcą walczyć nie ma nic do rzeczy,
ich wybór i to nic nie zmienia.
paladyn32 napisał/a:
koleś ja mam 2 postacie 130 + i 200+ i wiem o co tu w tym chodzi ja nie walczyłem na tym 200 lewku od 2 miesięcy nic ponad a chodzi o to ze pełno anty i wszyscy się boja ze przegraj
Skoro narzekasz na anty to musisz być zrodzoną z dziada pradziada prawdziwą hybrydką.
Turniej stoi otworem?
Cytat:
i co tak Cię to boli, że jak ktoś ułożył dobre staty to wygra kilka turków pod rząd?
I co, tak Cię to boli, że jak ktoś ułoży dobre staty na potworki to nie chce walczyć z graczami?
I tak to nic nie da - jeśli ktoś nie chce walczyć bo się boi, że przegra(z powodu możliwości straty golda,ranku,drogich itemków czy expa) to wątpie w to, że zachciałoby mu się walczyć gdyby miał nie stracić w walce samego expa.Aa i ze teraz mam 3 lvl nie znaczy, że nigdy nie miałem wyższego(tak pisze żeby się Mellord nie czepiał).
wolalbym juz arene PvP w miastach, w ktorych wogole by nagrod by ise nie dostawalo tylko gracze lubiacy pvm mogli by sie zmierzyc i przetestowac postac na pvp
Pomysł moim zdaniem beznadziejny ... Większość osób grających na bossów walczy TYLKO o EXP a RANQ dochodzi im tak dodatkowo jakby jakiś gratis w ogógle nie potrzebny im.