Jeśli bariera została zwiększona to dlaczego nie zrobili tego w turniejach..
Żeby nie robić prezentów graczom, z najwyższymi poziomami.
Sorandor napisał/a:
W końcu za co płaca adminowi..?
Każdy dobrowolnie wykupuje usługi dodatkowe.
Sorandor napisał/a:
Może w tych wyższych grupach lepiej żeby w ogóle nie było nagród..
Nie za dobrze byłoby graczowi z najwyższym poziomem na każdym z serwerów? jak nie MF, to darmowe złoto i punkty rankingowe.
Sosna napisał/a:
Ale co do tego, że high level'e nie mają co robić... to najprawdziwsza prawda. Gdyby, któryś z Adminów zapewnił, że jeśli znajdziemy jakieś ciekawe i w miarę proste rozwiązanie, to on zobowiąże się je szybko zrealizować, to można by się nad tym zastanowić
Nie sądzę, żeby ktokolwiek to obiecał, ale macie inne wyjście?
Sorandor napisał/a:
Admin trochę na " nas " zarabia chyba ? - Więc od czasu do czasu mógłby coś wprowadzić nawet dla graczy z wyższym poziomem.
Nie pochwalam podejścia Admina, ale najwyższy czas zejść na ziemię. Głównym źródłem dochodów są pewnie nowi i niskopoziomowi gracze (w porównaniu z wami, bo mam na mysli graczy w przedziale do.. na jakim poziomie ubija się ostatniego bossa?), a o nich dbać nie trzeba. Brutalna rzeczywistość.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Nie za dobrze byłoby graczowi z najwyższym poziomem na każdym z serwerów? jak nie MF, to darmowe złoto i punkty rankingowe.
Fakt faktem ale akurat jak dla mnie to 20 mln i 20 elików większej różnicy nie robi to samo tyczy się pkt. mf więc.. Tak czy inaczej od czasu do czasu pasowało by ze strony admina jakieś zmiany wprowadzić... a nie od dłuższego czasu nic.. - Jak to się mówi pożyjemy zobaczymy
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Na s2 i s3 każdy uczestnik dostawałby nagrody
na s1 byłaby to ponad połowa.
Pomysł będzie dobry, ale najszybciej za pół roku, kiedy więcej osób wbije wyższe poziomy
Cytat:
W grze istnieją już postacie z 300 lv więc dlaczego one nie mogą mieć przyjemnościu z udziału w turniejach?
Co to za turniej, w którym są 2 walki (jak dobrze pójdzie), nie mówiąc już o 1 ???
a czemu tak jest ??
bo są te limity a wielu graczy woli walczyc niż expić więc ma ten 230 lvl bądź niższy
Tylko że jak bardzo długo walczyli w turnieju IGL i Zahir było wszystko OK teraz jak są inni gracze to nie ma nowych grup turniejowych ;/.Dlaczego o tym nikt nie mówi sprawdzcie starsze turnieju jak albo tylko Zahir wchodził a za miesiąc IGL i tak na zmianę
A ja uważam, że jeśli nawet jest kilku graczy z grupy powyżej 230 levela, to należy im się coś za to, że chociażby nabili taki level, jak widać mało komu się chce nabijać tak wysokie poziomy bo jest to długie i monotonne, więc niech turniej w którym MF'y mają prawie zapewnione przez to, że gra ich zaledwie kilku będzie dla nich nagrodą, za to że już kilka lat byli z MF
poza tym jak teraz została dodana nowa grupa i mam nadzieję Tomi ją zostawi na amen, to więcej graczy zacznie w końcu nabijać ten wyższy level chociażby żeby te MF'y zdobyć mając dużo większą szansę zdobycia ich niż w poprzednich grupach, to przynajmniej w minimalnym stopniu podwyższy statystykę grywalności
Z resztą skoro graczy powyżej 230 levela jest tak mało, to przecież nie jest powiedziane, że muszą dostawać te "darmowe MF'y", ale jakieś skromniejsze nagrody.
Świetny pomysł!! Jak najbardziej jestem na tak!!
Ale, ale.. Ktoś był szybszy..
Cytat:
Turniej Mikołajkowy 2009 04.12.2009, 13:37:16
Właśnie wystartowały zapisy do Turnieju Mikołajkowego.
Turniej ten różni się od poprzednich tym, że walki nie będą o exp, ranking, złoto i przedmioty.
Dodano również nową grupę poziomową 231-260.
Grupa ta została dodana jedynie na świecie 1 i 2, na świecie 3 zostanie dodana przy okazji następnego turnieju o ile minimum 6 graczy znajdzie się w tym przedziale.
POWODZENIA!
Z newsów w grze
Tak w sumie to nie propozycja tylko informacja
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...