Old jest do dupy ; D Wcale nie uważam, żeby było tam tak lepiej.
Można, co prawda, uwolnić się od napsów, ale co z tego, skoro gra pozostawia wiele do życzenia.
W MFO2 wystarczy nie wdawać się w zbędne dyskusje i też świat jest całkiem przyjemny ; D
Mfo2 upadnie, gdyż większość tych dobrych graczy pojdzie na mfo3 a reszta za nimi i będzie tak jak na old, poziom sie obniży i na tym się skończy historia MFO2...
Też mi powód...
MFO2 nie upadnie od razu, ale skoro pojawi się nowsza wersja to ta starsza straci na popularności siłą rzeczy, nie będzie już rozwijana itp.
A dobrzy gracze... w ogóle co to za podział, jak mam np. 160lvl to jestem lepszy niż taki na 150??? Doświadczeni gracze jak i wszyscy inni przejdą na MFO3, bo na MFO2 nie będzie już wiele do roboty, a oto pojawi się nowy, zapewne dużo lepszy świat
Profesja: Wojownik
Level: 100
Wysłany: 26-10-2009, 20:37
no racja... stara wersja jest dość mało "wyposażona" patrząc się na obecną wersje i pozostawia wiele do życzenia jeśli chodzi o urozmaicenia itp .. ale się przyjemnie gra;) żadnych czatów i nikt nie męczy mnie noobskimi pytaniami ani tekstami;] cisza i spokój:D i w spokoju można pograć a co jakiś czas znajdzie się jakiegoś gracza i się zawalczy a gra też się ciekawie... 18 lvl i już w Kurthus jestem;) ale teraz coś problem:/
na którym lvlu przeszliście pustynie do Oasis? bo mnie zabijają ciągle na niej:/
[ Dodano: 18-12-2009, 20:06 ]
otóż.. gram z 2 miesiące w olda i mam juz 56 lvl
Nie wiem czemu ale do folhord nie moge dojśc( do ostatniego miasta)
Tam jakieś golemy mnie walą
z centaurem już se daje rade,z goblinem też, z entem jeszcze nie
czyż nie golem jest za silny jak na 56 lvl ?;>
Witam was zacni gracze:D Ja mam na oldzie dwie postacie (Stargis i cautru) na okolo 66lvlu i 63lvlu. Zachęcam do grania w to, bo system walk jest trochę... inaczej rozwinięty, niz w MFO2 i to jest duży plus Polecam również wstawieine do swoich prezentacji treści zachęcających do grania w te wersje gry. Ja tak zrobiłem na s1, bo tylko tam mam postać i teraz dziennie około 15 osób się rejestruje na oldMF Tak więc czas dupska ruszyć i prezki poprawić, to się to jakoś rozwinie... Po co zabijać pierwsza cześć gry od której się wszystko zaczęło?
dla mnie old jest lepszy,co z tego ze chodze z kropka,jakos cala reszta tu jest taka sztuczna...
Wróciłem wiec do old,ale nie raz sie zdarzaja dziwne rzeczy...dzis walczyem z kolesiem,ciagle ladnie,pocisk zabierał po 20 many,a pod koniec walki mialem 24 many i zaczal bic fizykiem(a mialem na 0%) i nie wiem co jest grane...
PS.jak sie dochodziło do Folhord to było cos jeszcze dalej?