Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Pomoc fundacji WOŚP
Autor Wiadomość
MichuL 
Moderator Roku 2009!
Game Master

Profesja: Mag
Wysłany: 03-09-2009, 14:11   

Tomi napisał/a:
Podpisuję się pod tym. Zawsze możecie kasę przeznaczoną na MF'y wrzucić do puszki - na jedno wyjdzie.

a nawet i lepiej będzie bo ominie się opodatkowanie smsa oraz prowizję dla firmy obsługującej ten system ; )

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 03-09-2009, 14:21   

CroppTown napisał/a:
Nikogo nie zmuszam -__-

Kto mówi, że zmuszasz ? -__-

CroppTown napisał/a:
Dałem tylko propozycję możecie napisać tak albo nie a nie awantury stroić -_-

A nie lepiej po prostu przeznaczyć tą kasę bezpośrednio na WOŚP?
Dlaczego musisz to robić przez sms?
Bo chcesz za swój "wolontariat" dostawać MFy (przecież na to wychodzi, nie? Dajesz 3 zł i dostajesz punkty ruchu, a kasa idzie na WOŚP).
Ale tak sam z siebie to już nie możesz dać kasy, bo nic za to nie dostaniesz, nie?

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 03-09-2009, 16:23   

MichuL napisał/a:
Tomi napisał/a:
Podpisuję się pod tym. Zawsze możecie kasę przeznaczoną na MF'y wrzucić do puszki - na jedno wyjdzie.

a nawet i lepiej będzie bo ominie się opodatkowanie smsa oraz prowizję dla firmy obsługującej ten system ; )

Trzeba tylko wybrać odpowiedniego wolontariusza, w przeciwnym wypadku pieniądze nie trafią na WOŚP..

Orlik
[Usunięty]

Wysłany: 22-10-2009, 19:28   

Dziś to żaden problem wpłacić na konto fundacji WOŚP jakiejś pieniądze: jest internet,poczta,wolontariusze i wiele innych sposobów.Jeśli ktoś chce wpłacić pieniądze na jakąś fundacje to znajdzie odpowiedni sposób by to zrobić... :cool:

Edzio 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 170
Świat: 3
Wysłany: 22-10-2009, 20:10   

Nie wiecie ,że później połowa kasy z WOŚP idzie na przystanek woodstock gdzie się rozprowadza prochy i inne używki a ludzi traktuj gorzej jak bydlęta?!

sherin 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: NeverMore||Vix Fix
Level: 200
Wysłany: 22-10-2009, 20:55   

Cytat:
Nie wiecie ,że później połowa kasy z WOŚP idzie na przystanek woodstock gdzie się rozprowadza prochy i inne używki a ludzi traktuj gorzej jak bydlęta?!

a druga połowa idzie dla Jurka Owsiaka na nowy samochód ;)

aNisek 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 23-10-2009, 11:46   

Edzio napisał/a:

poczytaj sobie sprawozdanie finansowe dotyczące przystanku woodstock i przestań rozprzestrzeniać takie farmazony. Poza tym ludzi traktuje się gorzej niz bydleta? Czlowieku najpierw tam pojedz i zobacz jak jest na wlasne oczy, przekonaj sie o tej 'zlej' atmosferze. Nie spotkalem nikogo kto rozprowadza prochy (nie mowie ze nie brali bral), jesli chodzi o inne uzywki to masz na mysli piwo? No coz , ponizej 18 lat nie sprzedaja - mnie pytali o dowod a wygladam na 24.

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 23-10-2009, 15:35   

Ja powiem tak - jak chcecie pomóc WOŚP to dajcie im kasę bezpośrednio.
Bo jeśli oczekujecie w zamian MFy, to znaczy, że nie jest to pomoc bezinteresowna.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 23-10-2009, 16:15   

Dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi