ja akurat gram na 3 i szczena mi opada jak widzę 10 lv punktow pvp 50 a rang 5000 czy cos tam,czarny rynek ,ma się dobrze i po takich zmianach handel punktami ,rangiem itp jeszcze bardziej przyśpieszył by ten wyścig szczurów
[ Dodano: 29-09-2009, 00:12 ]
Chciał bym poruszyc temat ktory od jakiegoś czasu mnie nurtuje a mianowicie chodzi o walki 1v2,3,4(team) dlaczego punkty rankingowe które traci atakujący nie dostają gracze z drużyny? w odwrotnej sytuacji zwycięzca bierze wszystko.
Chciał bym poruszyc temat ktory od jakiegoś czasu mnie nurtuje a mianowicie chodzi o walki 1v2,3,4(team) dlaczego punkty rankingowe które traci atakujący nie dostają gracze z drużyny? w odwrotnej sytuacji zwycięzca bierze wszystko.
W czwórkę zabiją jednego i chcesz żeby rank za to dostawali ? omg, rank ma wyłaniać najlepszych graczy a rozwalenie jednego gościa we czwórkę to żadne osiągnięcie .. a jeśli ten "gościu" rozwali sam cały team to znaczy, że są totalnymi cieniasami i powinni jak najbardziej w takiej sytuacji tracić rank
W czwórkę zabiją jednego i chcesz żeby rank za to dostawali ? omg, rank ma wyłaniać najlepszych graczy a rozwalenie jednego gościa we czwórkę to żadne osiągnięcie .. a jeśli ten "gościu" rozwali sam cały team to znaczy, że są totalnymi cieniasami
To dlaczego, atakujacy ma tracic ranq za to ze podjal takie wyzwanie... Wiem wiem, to na jego odpowiedzialnosc wiec takiej odpowiedzi mi tutaj nie dawaj.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
To dlaczego, atakujacy ma tracic ranq za to ze podjal takie wyzwanie... Wiem wiem, to na jego odpowiedzialnosc wiec takiej odpowiedzi mi tutaj nie dawaj.
Heh, sam sobie odpowiedziałeś. Choć jest też drugi, ważniejszy powód - chodzi o to, by rankerzy nie zbijali expa atakując team.
Pomysł jest nieprzemyślany. Wystarczy, że będę codziennie walczył poja o nic
z kolegą i mam medal.
a medal za czachy to co?
masz kumpla na tym samym lvlu co ty (szczególnie s1 i s2), on bije mniejsze lvle, dajmy na to 10 i ma rs'a, ty wpadasz do kumpla daj ci czachy zbije (najlepiej w nocy) i masz + nie wiem ile, dajmy 30 i co?
i tak codziennie...
w takim wypadku ten pomysł również był nie przemyślany...
a medal za czachy to co?
masz kumpla na tym samym lvlu co ty (szczególnie s1 i s2), on bije mniejsze lvle, dajmy na to 10 i ma rs'a, ty wpadasz do kumpla daj ci czachy zbije (najlepiej w nocy) i masz + nie wiem ile, dajmy 30 i co?
i tak codziennie...
czachy to inna bajka i nie masz co tego porownywac , a te pojedynki to czyste kretactwo bedzie
btw czy medal za czachy to jakis prestiz jest ? bo sie jakos nie orientuje ...
a medal za czachy to co?
i tak codziennie...
Pozdro ; D Jak ktoś mi zbije czachy to tracę expa i złoto.
W poju o nic niczego nie tracę...
Przecierz atakujący i tak traci punkty rankingowe więc dlaczego nie mogą one przejsc na druzyne?PS dla mnie cieniasem to jest pajaC który atakuje kilka lub kilkanaście razy a na koniec dostaje prezent