Ot ci zagwozdka.
Z kim teraz będę wymieniał zgłoszenia i namiary pomiędzy światami pierwszym i drugim?
Powodzenia.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Narka i powodzenia dobrze, że opuszczasz tą tonąca łajbę o nazwie mfo ja też w to nie grałem 6 miechów wróciłem, żeby zobaczyć jak się pogarsza grę mfo i chyba długo tu nie posiedzę...
Tej poetyki nigdy nie zapomnę
Po poprzednim upku, po tym jak Tomi pozmieniał grupy turniejowe jakoś dałem ci się namówić na kilka miesięcy klikania w prawo i w lewo, teraz już nie mam sił na nabijanie gemów 8... Co prawda zasiałeś ziarno niepewności, ale sprawdzanie poprawności moich e-maili skończyło się założeniem tego tematu...
WilQ napisał/a:
Szczęśliwej drogi już czas...
Trzymaj się i powodzenia w realu.
Takie zbiorcze dla wszystkich - wy też
Walkmen napisał/a:
Ot ci zagwozdka.
Z kim teraz będę wymieniał zgłoszenia i namiary pomiędzy światami pierwszym i drugim?
Powodzenia.
Nie dawaj nikomu fałszywej nadziei Może Admin zrobi panel multiświatowy? Coś wymyślicie...
Edzio napisał/a:
Narka i powodzenia dobrze, że opuszczasz tą tonąca łajbę o nazwie mfo ja też w to nie grałem 6 miechów wróciłem, żeby zobaczyć jak się pogarsza grę mfo i chyba długo tu nie posiedzę...
Nic z tych rzeczy, ja się bardziej obawiałem tego, że po skończeniu fabuły teraz będą szlifowane te elementy, które były odkładane na potem, może coś już robione pod 3... Skasowałem konto póki byłem w stanie to zrobić, zanim zacząłem kombinować nad nowymi pomysłami i strategiami gry
Tej poetyki nigdy nie zapomnę
Po poprzednim upku, po tym jak Tomi pozmieniał grupy turniejowe jakoś dałem ci się namówić na kilka miesięcy klikania w prawo i w lewo, teraz już nie mam sił na nabijanie gemów 8... Co prawda zasiałeś ziarno niepewności, ale sprawdzanie poprawności moich e-maili skończyło się założeniem tego tematu...