[ Dodano: 26-04-2010, 10:57 ]
jak by ktoś chciał wiedzieć to zrobiłem sobie 3 resety i zrobił bym 3 bo zrobiłem jedną rzecz źle mówią że dawać w witke i int 0 tak dobrze ale wtedy trzeba dać więcej w hp takie moje zdanie
Pod maga - błękitne buty/rękawice/tarcza, krabowy pancerz i efemeryczny hełm.
Pierścienie: piracki, kościany, obrony, leonidasa.
Czy opłacają się jeszcze statystyki 10/10 z tym EQ?
Elo, chcialbym zrobic resa statystyk (z maga na woja). Moglby ktos mi pomoc ?
Mam do rozdania 1190 pkt (120 lvl)
Chcialbym dosc 'komfortowo' expic w salamandrii i pokonywac bossy. Staty na tzw. bossowca . Prosze o pomoc.
Pzdr
Witam, potrzebuje staty dla Maga na lvl 140, speedera. Mają być głownie na fabułę, ale chce też nimi powalczyć PvP. BTW wróciłem do MFO po roku przerwy i staty zrobiłem prowizoryczne:
Aktualnie używam gemu Lód 5 ***** oraz Leczenie 5 *****, ale staram się kupić te gemy na 6 i ***.
Gemy pasywne mam wszystkie i jestem w trakcie kupowanie EQ, tylko jak na razie mam problem z dostaniem Gotyckiego Płytowego setu.
PS: Jak np. idę na Rapsa i Serafina #4 to biorę ich na speeda, ale jak po ok. 20 turze walną razem to padam, możliwe że to kwestia EQ ale aż takie złe nie jest
Witam. Gramy z bratem na 1 ip więc proszę nie banować.
A więc.
Potrzebuje staty na turniej.
Woj, dobre eq. Posiadam dużo gemów. Podając staty napisz też jakie gemy proponujesz.
Mają to być staty pvp więc aby woj ani mag nie ściągali mnie strzał ;x a też żebym miał dobre "pi3rdolniecie"
level 126
Pozdrawiam