Nikt was nie zmusza do leczenia swoich przeciwników. Widać Admin stara się możliwie elastycznie projektować poszczególne elementy gry tak, żeby można było z łatwością ją modyfikować. Możliwa jest opcja leczenia dowolnej postaci podczas walki, co nie znaczy, że przeciwnika - otwiera to furtkę, np. do łączenia się drużyn w sojusze i walk większej ilości graczy na raz (a wtedy leczenie postaci spoza swojej drużyny może być przydatne).
Ostatnio nic tylko marudzicie ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Powiem, że propozycje bardzo mi się podobają. Widać celem jest urozmaicenie systemu walk i się nie dziwię choć tego typu propozycje już padły. Na ten moment wiadomo jak sytuacja się przedstawia i na pewno nie ujrzymy poważnych zmian w obecnej wersji gry. Natomiast co do MFO3 to praktycznie mamy wolną rękę bo nic (chyba) na ten moment nie jest do końca ustalone, a fajnie by było, gdybym mógł się trochę pomęczyć nad dobrą postacią a nie wykalkulować sobie statystyki w 5 minut na 2k pkt. rankingowych.
Jak przy każdej propozycji tego typu napiszę: "Czekam z niecierpliwością na MFO3".