Profesja: Wojownik
Nick: Arturiki
Level: 26
Wysłany: 11-04-2010, 09:44
mój kolega z jego kolegą grają sobie na swoich kontach nawzajem -.- i nie dostają bany jak mój kolega gdzieś jest na wsi to jego kolega mu expi jak BOT -.- daję on swemu koledzę passy a on jedzie gdzieś na wieś a on mu expi
_________________ ciągłe jęczenie na sb na temat nie swojej kary pomimo kilkukrotnego upominania.
Ja ratuję niewinnych a oni mi dają Ostrzeżenie =.=
mój kolega z jego kolegą grają sobie na swoich kontach nawzajem -.- i nie dostają bany jak mój kolega gdzieś jest na wsi to jego kolega mu expi jak BOT -.- daję on swemu koledzę passy a on jedzie gdzieś na wieś a on mu expi
Z tego wynika, że chcesz wystawić kumpli... Teraz pewnie będziesz liczył, że będziemy cię prosić o nicki tych postaci.
@DoTematu
Czy ja wiem, na tej zasadzie tworzyły by się "rody" w mfo...
Nie opłaca się kombinować z multi, to często źle się kończy, a potem wielka rozpacz i podnieta osób w 1szych trzech miastach jak zobaczą GM, popisujących się głupotą i ubliżającym GM- oni tylko wywiązują się ze swoich obowiązków- i dobrze. Gdyby możliwe było mieć więcej niż 1konto to zrobiły się taki sam "syf" jak na s3... a tak to każdy ma 1 konto i niech się 1 konta trzyma Pozdrawiam