tylko, skoro odbyły się o tej samej godzinie, to w obu teoretycznie miał tyle samo EGR.
i w sumie trochę dziwne, że poje odbyły się równo o 20... a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki.
Według mnie to jest chyba jedyne logiczne rozwiązanie. Mogłeś wysłać dwa pojedynki (na 16 i20tą - albo nawet jeszcze wcześniej) a w zakładkę pojedynki jako pierwszy wszedłeś Ty i dopiero o 20tej.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 15-04-2010, 23:32
Walkmen napisał/a:
Według mnie to jest chyba jedyne logiczne rozwiązanie. Mogłeś wysłać dwa pojedynki (na 16 i20tą - albo nawet jeszcze wcześniej) a w zakładkę pojedynki jako pierwszy wszedłeś Ty i dopiero o 20tej.
3siu napisał/a:
i w sumie trochę dziwne, że poje odbyły się równo o 20... a nie miałeś przypadkiem na wcześniejsze godziny 2 pojedynków z nim, wszedłeś o 20 i wtedy od razu odtworzyło 2 pojedynki.
Też o tym wcześniej myślałem, ale ta opcja odpada głównie ze względu na screena, którego dał autor tematu w pierwszym poście. Zakładam oczywiście, że nie jest on przerobiony.
Wiem, że może dojść do takiej sytuacji, że w tej samej sekundzie jeden gracz zostanie zaatakowany przed dwóch innych na polu i może przegrać obydwie - tak mi się nawet kiedyś zdarzyło. Z tego co pamiętam, to traciłem wtedy inne wartości PR, G, itp.
Wydaje mi się, że ta walka, o której mowa w tym temacie, jakimś dziwnym trafem odbyła się dwukrotnie i nie ma mowy tutaj o jakimś logicznym wytłumaczeniu. Wkradł się jakiś "błąd". Przyjdzie Tomi, to wyjaśni sprawę.
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 16-04-2010, 09:55
3siu napisał/a:
Może niech prima pokaże jeszcze screena z zakładki pojedynki, tam pokazywana jest godzina o której miał się odbyć pojedynek, a nie ta o której faktycznie się odbył, wtedy będzie można wyeliminować tę sytuację.
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
P → pojedynki
M → walki na mapie
T → walki turniejowe
Więc to nie możliwe, stawiam na to co napisał Walkmen. Mięliście 2 pojedynki na 16 i 20, punkt 20.00 jeden z was wszedł w zakładkę walki, i się obie odbyły, co tłumaczy to że raporty są następujące. Zostaje tylko pytanie, dlaczego straty są jednakowe?
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 16-04-2010, 15:27
Aquagen napisał/a:
Więc to nie możliwe, stawiam na to co napisał Walkmen. Mięliście 2 pojedynki na 16 i 20, punkt 20.00 jeden z was wszedł w zakładkę walki, i się obie odbyły, co tłumaczy to że raporty są następujące. Zostaje tylko pytanie, dlaczego straty są jednakowe?
Otóż..
ambity napisał/a:
Też o tym wcześniej myślałem, ale ta opcja odpada głównie ze względu na screena, którego dał autor tematu w pierwszym poście. Zakładam oczywiście, że nie jest on przerobiony.
Podkreślam, że godziny napisane przy pojedynkach (w zakładce z nimi) są godzinami, o których miał się odbyć pojedynek, a nie, o których się odbył. Z tego wynika prosto - odbyły się dwa pojedynki o 20.00 zamiast jednego.
Podkreślam, że godziny napisane przy pojedynkach (w zakładce z nimi) są godzinami, o których miał się odbyć pojedynek, a nie, o których się odbył. Z tego wynika prosto - odbyły się dwa pojedynki o 20.00 zamiast jednego.
ale w raportach jest data i godzina walki, a to chyba ss z raportów.