Mnie w swoim czasie też denerwowały takie "częściowe" kary, ale już widziałem, że zrezygnuję z GM-owania i nie poruszałem nowych tematów...
A tego problemu nie dałoby się rozwiązać ustalając na potrzeby turnieju poziomu gracza nie z danej chwili, a najwyższego z gry?
tzn. 21lvl zbija poziom do 20, ale już pozostaje w grupie 21+
ale ludzie nie robcie sobie jaj... to i tak juz jest twierdza zasad... jak chlopak jest lebski to wpadl na jakis pomysl nie wiem czy kiedys graliscie, ale dawno temu nie bylo limitu lv na gemy, np 70 lev nabil sobie 5 gemow speeda na *****, zbijal lev na 5 i cisnal z tymi gemami w takich grach wlasnie chodzi o kombinowanie a wykluczanie roznego rodzaju stylow gry, badz kombinowan jest bez sensu, zawsze komus cos bedzie przeszkadzalo. Ile bylo tematow, zeby wyeliminowac noobstaty, anty itp?
Co by bylo idiotyzmem z jego strony Bo już w ogóle antywojaki do devos doszliby na 35lvl?:P Do tego ciężej by sie bylo wydostac przed tym 30 lvl dla niektórych bo nie każdy potrafi ogarnąć staty;)
ADIHC1 napisał/a:
(wystarczy wzmocnić duchy i problem zniknie).
j/w do tego one i tak już zostaly wzmocnione bo walą PM więc Adi...
Do tego i tak sie znajdzie osoba która ułoży te staty i w ogóle, za każdym razem będziemy wzmacniać duchy? Głupota!
@EDIT
Mnietuniema bardzo Ciekawe rozwiązanie nasunął Można jeszcze zrobić, że turniej nie jest od lvl tylko od wbitego dośw Przykładowo na 21 lvl trzeba mieć około 350k expa ;P więc zrobić przedział 40000 - 349 000 Każdy kto już planowo wbił 21lvl automatycznie przeskoczy wyżej czyli od 350k do xxx . Rozwiązało by to problem tzw. "kamperów" w turkach:)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Dziękuje, że mnie oświeciłeś bo nie wiedziałem. Tak jak podałem można zrobić, że turnieje prywatne np do 21 lvl = do granicy wbicia lvl 22 czyli mamy ten 21 (3) do lvl to możemy ale choćbyśmy mieli tam więcej niż ta granica automatycznie nas przerzuca wyżej ew. wyrzuca z turnieju:P
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Nie wszyscy gracze przejdą na mfo3, przynajmniej ja nie.. I mam zamiar grać w turniejach do 20 lv jak zrobią tam loderów to gra nie będzie miała już sensu..
[ Dodano: 28-12-2010, 15:42 ]
I każdy "turniejowiec" do 20'lv to przyzna..
przy kazdej zmianie mówicie to samo ale i tak gracie.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Trzeba przekonać Tomiego do wzmocnienia duchów i ewentualnie zwrócić tym loderom doświadczenie...
Adi, jeżeli wzmocnisz duchy to będą i tak ubijać je na najniższym poziomie na jakim będzie to możliwe i bić ranking tak samo jak teraz ;> Więc to jest takie kółeczko Dobre jest to, że nie będą zbijać expa na 20 lv do turnieju
Dobre jest to, że nie będą zbijać expa na 20 lv do turnieju
Jednak to właśnie przez to powstał ten temat. Loderzy istnieją od dawien dawna i nikomu wcześniej nie przeszkadzało to, jak szybko ubijają duchy (nie łamali w ten sposób regulaminu).
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ale można chyba zastosować ten pomysł co ja mówie, nie ma ograniczen w truniejach lvl tylko w zdobytym dośw, albo dany lvl w turnieju ma określoną wartość doświadczenia (odpowiednia do wbicia tego lvl) i oczywiście powyżęj tego - out... Przez co i nie będzie tych uciążliwych graczy w turkach co rok potrafia w jednym przedziale przestać... A wyższe lvl - (tak mówie by sie nie oburzali) - wbijecie sobie lvl;) wkońcu dużo osób sie dorobi tego 300 i powstanie grupa dla 300 lvl;P