Zamiast sie żalić poczekajcie na wypowiedź kogoś kompetentnego.
Jeśli "przeprowadziłeś" się w 5 minut z np. Krakowa do Szczecina to GM mógł uznać to za współdzielenie konta. Sprawe trzeba poprostu wyjaśnić a nie robić spamu z tematu.
@DOWN
jeśli mówisz do mnie to nie wiem o co ci chodzi.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Ostatnio zmieniony przez Night Crawler 06-01-2011, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 06-01-2011, 17:22
Tak Tak Wiem i rozumiem oco ci chodzi (tez mnie jeden gracz nienawidził)a ze ja miałem 35 lvl a on 125 i mi jakieś gówno za 2.5kk zalicytowac co 500k było warte i dostałem bana ... rozumiem
ale nie mam nic do zazucenia Cyptonowi ani Mnietuniema i Adihc1
bo to są chyba nnajlepsi gmowie nie chce obrazic innych ale taka prawda
ADIHC1 skoro mówisz, że zrobiłbyś tak samo to czyli co nie można mieszkać gdzie indziej w razie konieczności?
PS. Zróbcie coś, żeby na pw nie można było bluzgać na graczy..
Wątpliwości nigdy chyba znikąd się nie biorą. Mam nadzieję, że dogadam się z Cryptonem. Bo on więcej wie na ten temat. Z resztą Ty chyba też możesz wiedzieć. ;P A nie chcę pisać na forum.
Sprawa wygląda nieco inaczej niż ją opisałeś w temacie, z resztą Makaveli nie ma z nią kompletnie nic wspólnego Ten rozgłos jest niepotrzebny, właśnie mam zamiar Ci
odpisać w zażaleniu (wciąż nie zamkniętym)