bicek skończ bo gadasz od rzeczy. Przeczytaj swoje posty dwa razy, potem przeczytaj posty innych trzy razy i dopiero wtedy podejmij decyzje o pisaniu kolejnego..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Szczerze mówiąc to na początku jakoś mi się nie widziało mfo3, ale po przeczytaniu wielu postów z blogu na temat walk, przedmiotów itd. to bardzo mnie to zachęciło i czekam na nie z niecierpliwością. Tym samym postawiłem sobie cel w mfo2 przejścia całej fabuły i na pewno nie skończę ze starym mfo dopóki nie uda mi się tego osiągnąć
A patrząc na raporty wywnioskowałem, że to nie będzie gra na mojego neta
Czego?
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 16-01-2011, 17:08
Powiem od siebie...
MFO3 nie osiągnie takiego sukcesu jak MFO2
NIE MA TAKIEJ OPCJI...
Miesiąc, maksymalnie dwa miesiące gry i znudzi się większości osób...
Po prostu brakuje tej grze tego czegoś co miało chociażby v2...
Po prostu brakuje tej grze tego czegoś co miało chociażby v2...
MF2 gdy wychodziło było czymś absolutnie nowym i wszyscy sie tym jarali. Dzisiaj już się wszystkim przejadliśmy, wszystko znamy i mamy multum gier tego typu do wyboru. To działa w ten sam sposób co np. seria NFS.. Pamiętam jak grałem godzinami w dwojke, trojke czy czwórke i sie świetnie bawiłem bo to było coś nowego, dzisiaj nie gram w need for speedy bo sie przejadłem i nawet najlepsza grafika czy rozwiązania techniczne nie zastąpią grywalności tamtych czasów. To normalna kolej rzeczy i tyczy się również serii MF.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
MFO3 nie osiągnie takiego sukcesu jak MFO2
NIE MA TAKIEJ OPCJI...
Niejeden "wspaniały" projekt okazał się wielką klapą, niejeden pomysł zrodzony w garażu zawojował świat.... Optycznie/technicznie mfo3 zapowiada się bardzo obiecująco, ale to nie graficzne fajerwerki decydują o grywalności gry. Zobaczymy jakie są priorytety adminów, i jak na nie zareagują gracze (oraz konkurencja).
Poza tym mfo3 będzie reklamowane, będzie w nie grało sporo osób, które nie znają 2...
Ja podejrzewam, że kto zaczął grać w 2 będzie chciał ją ukończyć raz, może dwa, ale trzecie podejście już będzie pod mfo3 - i to równolegle z kończeniem mfo2, bo największą atrakcją mfo3 będą pewnie... nasze kochane upki
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 16-01-2011, 23:19
Mam nadzieję że się mylę
Ale takie jest moje pierwsze wrażenie i trochę się obawiam...
I tak będę grał w v3 może nawet pokuszę się o top10 doświadczenia?
A do MFO2 będę co jakiś czas wracał.
mylisz się bo jednak ma to coś, mój brat jak mu pokazałem (miłośnik RPG'ów) MFO3 się podjarał i będzie grał w MFO2 już takiej reakcji nie było mimo tego że sam mi tą grę pokazał bardzo szybko się znudził. Boję się tylko, że ja nie ogarnę tego wszystkiego jestem taki, że za bardzo nie chcę mi się uczyć na nowo grać ale zobaczymy po demie twierdzę Jest Bardzo dobrze i przyjemnie tylko jedna wada te dłuższe wczytywanie mapy trochę irytuje ale nie wiem czy to wina Dema czy mojego neta ?
@up
MFO3 na pewno ma o wiele większe wymagania sprzętowe.
Jeszcze jak będzie grała masa ludzi to pewnie też będzie muliło grę.
Bo na początku będzie pewnie 1 server, więc będzie masakra.
@topic
Jak wyjdzie 3 to pewnie tylko w nią będę grał.
Zresztą zobaczę czy spodoba mi się system pvp, bo to dla mnie największy plus MFO2.
Trochę się obawiam tych walk grupowych i braku przedziałów lvl na walki. No i brak expa za wygrane walki, ehh...