Wg. w kodeksie kar, nie jest napisane że nie można kupować gemów po limicie/max cenie targowej.
Ja tylko zwrócę uwagę, że limit, a cena maksymalna przedmiotu to zupełnie co innego i nie należy mylić tych pojęć. W WK napisane jest bowiem, że karane nie będą aukcje mieszczące się w limicie o cenie maksymalnej nie jest tam wspomniane, więc ona wyznacznikiem być nie może.
Jeśli przedmiot/gem etc. nie ma określonego limitu sprawę należy rozpatrzyć pod względem przydatności przedmiotu itp.
Ostatnio zmieniony przez BaGGy 04-03-2012, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Wojownik
Nick: kasta
Level: 100
Wysłany: 04-03-2012, 17:37
kiraku dostał kare za to ze to był mały przelew. Kolega elfien czy jakoś tak wystawił gem tam gdzie nie ma limitu ceny. A w innym mieście limit ceny jest 400k . Ja sam kupiłem od elfien gem za 200k . Więc benerit zobaczył jeszcze logi kiraku no i kara jest sluszna
Asdator. Lekko nie słusznie dostał ale równie dobrze mogł zgłosić jeśli widział ze perkoz usunal postac. Ja za zbroje dałem 35kk prawie ale to zgłosiłem i nic nie było
kilka miesięcy teamu marudziliście ze brak gm-ow a teraz jak doszło 3nowych i 2 nie wiadomo czemu odeszło lub coś zrobili nie tak to wam nie pasują osoby a tylko dlatego ze to nie wy zostaliście nimi. ja wiem arthes ze myślisz ze jesteś królem mfo ale zadaje sobie co w tej grze osiągnąłeś ? Zacząłeś mądrowac sie tu na forum jakbyś bogiem był.
I w moim świetle Benerit w 100% spełnia swoją pracę. Tylko mógłby czasem odpisac na pw
_________________ z dnia na dzień budzę się piękniejszy ale dzisiaj to przesadziłem ;p
kiraku dostał kare za to ze to był mały przelew. Kolega elfien czy jakoś tak wystawił gem tam gdzie nie ma limitu ceny. A w innym mieście limit ceny jest 400k .