dużo roboty ale sądzę, że może warto trochę się pomęczyć ?
czy tylko mnie irytuje kretyński styl pisanie Musaraj'a??
na wszystko nie, nic go nie obchodzi ale wtrącić swoje 3 grosze musi wszędzie nawet gdy nic tym nie wniesie do tematu...
Od kiedy tylko zobaczylem musaraja na forum to wiedzialem, ze to troll forumowy, ale dajcie mu spokoj, chlopak jest ogarniety i wporzadku ;p
Co do samego polaczenia swiatow s1 i s2, to fajny pomysl, ale wielu graczy, ktorzy stoja wysoko na obydwu swiatach byloby przeciwko, wiec to nie przejdzie.
musieli by pozwolić na multi bo wielu graczy ma postać i na s1 i na s2.
dwa konta na jednym swiecie dlaczego nie ?
Adi ..
Może jest i z tym troszkę pracy, ale zrób to..
o nic więcej już nie prosze
Ale czy Ty nie rozumiesz, ze Ty tutaj nie decydujesz i to nie od jednego glosu to wszystko zalezy? Kolejny "bo ja tak chce"... gwarantuje Ci, ze znajdzie sie wielu przeciwnikow tego pomyslu.
Gdyby Jacek uważał, że dalsze rozwijanie v2 jest ekonomicznie uzasadnione, to nie zabierałby się za v3. Niestety, czasy v2 minęły bezpowrotnie i powinniście się z tym pogodzić.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Adi i Jacek słuchajcie co to dla Was ?
2 dni roboty tylko swiaty połączyć 1 i 2 w jeden.
nic wiecej..
a jak od v3 na 2 dni odejdziecie to nic sie nie stanie
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 27-03-2012, 17:20
Tak btw. to, czy jakiś GM zacznie coś robić w końcu na s2 ?
Bo już takie przelewy idą i łamania regulaminu, że szkoda słów.