Cytat:
Masz atrybuty na zero, dajesz na przykład lód na 50, potem dajesz w ogień i zrównuje się do 25
To czasem nie zostało naprawione dawno temu i nie można mieć obu przeciwstawnych atrybutów na plusie?
PRZECIWSTAWNYCH ATRYBUTÓW.
Dokładnie tak jak napisał ADI.
Tylko ty chyba dobrze tego nie przeczytałeś.
_________________ Brak
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 25-03-2013, 19:46
Nie ogarniam was. Mam lód i ogień na zero ( są to atrybuty przeciwstawne ), daję lód na 50, a ogień mi się robi na -17, potem daję ogień na 25, a lód zmniejsza się do 25, co w efekcie daję po 25 atrybutów przeciwstawnych, które cały czas są na PLUSIE. Nie wiem, czy da się prościej ...
Zadziwiasz mnie. Nie znasz się kompletnie na niczym, a zawsze musisz dorzucić swoje 5 groszy.
Od dawna nie gram ;)
To było proste pytanie, nie wiem czemu tak się unosisz. Wspomniałem o tym tylko dlatego, że w planach były zmiany.
W każdym razie sprawdziłem teraz na testowym i suma przeciwstawnych atrybutów nie może przekraczać 50 (nie uwzględniając uzbrojenia). Więc nie zostało to zmienione.