Podobnie jest z "cyklicznymi" serwerami. Nowi gracze mogą regularnie rejestrować się i nie martwić się o wiek serwera, bo co jakiś czas jest resetowany (to tak a propos serwera PvP).
Połączyć, albo zastawić tak jak jest. Żadnego usuwania sobie nie życzę Jeżeli wybieramy pierwszą opcję, to proponuję możliwie szybko podjąć jakieś działania.
Po co Ankieta?
Jeden powie po co ten 4ś jak ja tam jestem słaby, nie poszło mi. A tych jest o wiele więcej którzy
powiedzą, no tak oni chcą zamykać ja wpakowałem w to X MF, wiec jestem na nie...A takowych graczy jest o wiele mniej
Generalnie wam powiem, iż tworzenie nowych serwerów tego samego typu co świat 1 i świat 2 jest bezsensu. Wydaję mi się również, że ciekawym i świeżym pomysłem był świat 5. Również można zastanowić się nad stworzeniem nowego świata o kompletnie nowych zasadach, jednakowoż podobnego do świata 3. Jak to miałoby wyglądać? A no dla przykładu, świat moderowanym by nie był, ekwipunek oraz gemy tudzież inne ciekawe bronie byłby bez limitu levlowego. Dlaczego? A żeby uatrakcyjnić rozgrywkę . Coś co nie jest wałkowaniem czegoś bez sensu i ciągle tak samo. Wydaję się to co zaproponowałem pewnie prostą rzeczą, jednakże wystarczy tylko usprawnić taki system, dodać coś jeszcze. A pal licho, może ściągnie to graczy i znów będzie jak przed dobrymi 4/5 laty gdy na św 2/3 było po 300-400 graczy online.
Pozdrawiam.
_________________ Wita się z wami stary Kreate, może ktoś jeszcze pamięta .
Nie jestem w 100% zorientowany jak się połączyły światy ale to nie ważne, domyślam się że przez głosowanie itp. Ale i tak nie chce nawiązywać do tego za bardzo, dlaczego ludzie coś chcą a potem piszą po jakimś czasie na forum że to jednak jest bez sensu i proszą administracje o zmienienie tego... ? Zastanówcie się co chcecie...
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 08-06-2013, 15:18
DragonReds napisał/a:
Nie jestem w 100% zorientowany jak się połączyły światy ale to nie ważne, domyślam się że przez głosowanie itp. Ale i tak nie chce nawiązywać do tego za bardzo, dlaczego ludzie coś chcą a potem piszą po jakimś czasie na forum że to jednak jest bez sensu i proszą administracje o zmienienie tego... ? Zastanówcie się co chcecie...
Z tego co pamiętam św 2 i 4 powstał aby odciążyć serwer świata 1. Po jakimś czasie graczy zaczęło ubywać dlatego zostały połączone światy 1 z 2 aby było więcej aktywnych graczy. Świat 4 od dawna ma mizerną aktywność, dlatego w tych czasach ( po powstaniu św. pvp, który zabrał ostatki graczy) wyszedłem z pomysłem aby połączyć światy modernowane w 1 aby wszyscy gracze byli na jednym świecie
Przyczepiliście się do tego świata, w czym on przeszkadza? (chodzi mi o graczy)
Narzekacie na liczbę graczy to tam nie grajcie. Dla mnie jest tam łatwiej zdobyć wszystko niż na 1+2. Nawet głupie mikstury regeneracji, gdzie na 1+2 10 minut po wystawieniu już jest osiągnięty limit..
Połączenie jest idiotycznym pomysłem, a zamknięcie byłoby całkowicie nie fair w stosunku do graczy, którzy coś osiągnęli na tym świecie.
Przyczepiliście się do tego świata, w czym on przeszkadza? (chodzi mi o graczy)
Narzekacie na liczbę graczy to tam nie grajcie. Dla mnie jest tam łatwiej zdobyć wszystko niż na 1+2. Nawet głupie mikstury regeneracji, gdzie na 1+2 10 minut po wystawieniu już jest osiągnięty limit..
Połączenie jest idiotycznym pomysłem, a zamknięcie byłoby całkowicie nie fair w stosunku do graczy, którzy coś osiągnęli na tym świecie.
Dobrze mówisz. Zwracam uwagę na ten kawałek:
Cytat:
I chodzi mi tu o to, że gdybyście zamknęli świat 4 to gracze, którzy mają po 20k ranq na 100% by wam tego nie darowali. Dlaczego? Po co było by im bić rok duży lvl i wysoką ilość ranq jak zaraz ktoś zamknie server?
Jako osoba, która coś osiągnęła na świecie 4 myślę, że najlepszym wyjściem byłoby połączenie wszystkich światów moderowanych;)
Jedynym problemem byłby fakt, że niektórzy mieliby po 3 postacie na serwerze.
Rozwiązaniem tego problemu byłoby np. dopuszczenie każdemu graczowi posiadanie 3 postaci przy czym zabroniona byłaby jakakolwiek współpraca między nimi. Chyba, że przypadkowa np. podczas walk na turniejach comiesięcznych.
Podsumowując: jestem jak najbardziej za połączeniem światów moderowanych. Byłyby 3 rodzaje światów: moderowany, niemoderowany i PVP.
a masz jakieś inne sprawiedliwe rozwiązanie? a niektórzy by mieli po 3 postacie na jednym świecie:| to by było nieuczciwe wobec tych co mają jedną lub 2