Profesja: Mag
Level: 15
Wysłany: 04-05-2013, 12:51
dla mnie to jest dziwna decyzja z tym banem, wiele nie oczekuje, jedynie zdjęcie niesłusznego bana, bo na s5 3k rank można wbić w 20 minut, więc po co miałby być przelew??
widziałem podstawy do dania kary, to dałem. do tego zadania zostałem gm'em. owszem, zdarzają mi się pomyłki - w końcu dalej jestem początkującym w tym fachu. jeżeli się pomyliłem - nie wstydzę się anulować kary, co też często robię. Wystarczyło podać sensowne argumenty. legenda za to wolał wysłać bluzgi na pw - dlatego zakończyłem z nim dyskusję.
LoVeLaS - zwróciłeś uwagę na rzeczy, których nie wziąłem pod uwagę - dlatego też poprosiłem Tomiego o pomoc. jest bardziej kompetentny niż ja, więc jego werdykt będzie sprawiedliwszy. trzeba poczekać, aż zdecyduje co robić dalej.
Pay2Kill napisał/a:
Otto 15 walk z jednym graczem w 10 minut? <bitch_please> pozdrawiam
Nick: 1_2_3__4
Level: 25
Wysłany: 04-05-2013, 19:34
Otto zasłużyłeś na bluzgi:].
[ Dodano: 04-05-2013, 20:43 ]
a z bluzgalem gdy wylaczyles mozliwosc zazalen:] Toniuesz w swoich klamstwach a teraz ze niby pomylka, idz prosze ... dobra szkoda slow:D