To ja też się przywitam jako nowy członek, ale jeszcze nie do końca przywitany Na co dzień walczę w home and tattoo, a więc zajmuję się taką rzeczą jak wandtattoos - fuer haus. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez marios 20-01-2017, 18:18, w całości zmieniany 2 razy
:evil: Jako studentka prawa- wita WAs na tym fajnym forum
Nie no to "studentka prawa" mnie zabiło Sadziłam, że te memy ostatnio przesadzają i ludzie wcale tak nie piszą/mówią, a jednak Brakuje, by pod spodem dopisała, ze jest wege
_________________ W gry fantasy gram od kilku lat. Zawsze interesował mnie ten gatunek, już w dzieciństwie przy książkach i teraz przy grach, serialach i filmach. Ogólnie pracuję jako księgowa. Przemyślane i dobrze zrobione gry zawsze wciągają mnie bez umiaru.
Level: 6
Wysłany: 27-07-2016, 13:05
Nie wolno śmiać się tak z ludzi. Nie robi się tak Ja witam wszystkich również. Dzisiaj natrafiłem na tą grę. Dopiero zaczynam ale wygląda całkiem ciekawie
_________________ Pochodzę z Krakowa. Pracuję jako księgowa Przemyślany wybór gry fantasy, to dla mnie około 50 godzin mile spędzonego czasu