Kurde troche mi szkoda np nk, ze stoczyla sie przez jakies badziewie.
Ja mam inne zdanie. NK ssie nie przez "jakieś badziewie", a przez miliony użytkowników, których większość inteligencją nie grzeszy. Ale taką cenę płacą serwisy, które stają się popularne.
SaKe napisał/a:
Nie chce zeby mf powoli tez sie staczalo przez miliony badziewi w profilu etc...
SaKe napisał/a:
Za duzo dodatkow/bajerow czesto szkodzi...
Ja tu nie widzę "za dużo", widzę funkcjonalność, którą Mapy uznał za potrzebną.
SaKe napisał/a:
Ta, pamietam jak kolega mi mowil, ze na nk, gdy dolaczali pierwsze bajery to bylo "to tylko jeden gadzet"... a pozniej cala lawina...
Nie popadaj w skrajności.
---
Swoją drogą czy tylko ja wychodzę z założenia, że Mapy rozbudowuje aplikację testową, przy okazji czegoś się ucząc? Niech sobie dłubie, co to komu przeszkadza?
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Moze i tak, moze Mapy chce dobrze, a ja przesadzam? Chyba tak, sry...
Niech mapy sie uczy js czy czego tam, wyjdzie mu na dobre tylko...miejmy nadzieje
Wysłany: 18-07-2009, 19:34
OK, pytania gotowe, skrypt testu gotowy, więc można i startować dziś z testem
Ale z oczywistych względów nie będzie tego
Myślę, że test odbędzie się 1 września b.r. jeśli nie macie żadnych ale.
Przypomnę jego zasady:
50 pytań ABCDEF jednokrotnego wyboru w czasie 20 minut całość.
W tym czasie będzie trzeba także wypełnić pola:
1. Nick
2. Świat
3. Adres email
4. Województwo (potrzebne jedynie do celów statytycznych)
następnie odpowiadamy na 50 pytań...albo ile tam chcemy
Wysyłamy odpowiedzi i w zasadzie wszystko
Dodam, że w tym teście będą także do zdobycia certyfikaty, należy zdobyć co najmniej 75 % pkt. możliwych do uzyskania. Każdy certyfikat zostanie odpowiednio zarejestrowany, aby nie było żadnych "podróbek" : http://mfo.boo.pl/certyfikat .
To tyle, jedyne co Wam pozostaje to czekać...
PS.
Już się możecie zacząć uczyć, gdyż test będzie zdecydowanie trudniejszy od poprzedniego, ze względu na zwiększoną ilość czasu
ja za 30 (lub za 29 jak levusek), bo 31 to przed rokiem szkolnym, i trochę może być trudno wejść na grę (z prostego powodu, że trzeba się pakować i człowik się denewuje przed rozpoczęciem roku szkolnego)
Pakowac sie? Omg chyba 1 wrzesnia jest rozpoczecie, a nie normalny dzien z lekcjami. Przygotowac garnitur/kiecke to chyba niewielki problem, zwala sie na rodzicow i masz gotowca:P
Wysłany: 19-07-2009, 13:35
O 20.00 chyba nikt nie będzie przesiadywać jeszczew szkole, po za tym, test będzie trwał tylko 20 minut, więc jak ktoś będzie chciał się przetestować, to na pewno znajdzie czas.