gra jest dalej updatowana CI którzy grają na s3 zrobili już wszystko i powtarzają cały czas fabułę. Naprawdę chcecie żeby gra dało się skończyć w tydzień? Nie bądżta głupsze niż jesteście . Dobrze jest jak jest :]. Jedyne co by mogło zniknąć to ilość potek w walce z bossami.
Tak właśnie to by było najlepszym rozwiązaniem, bo każdy wbiłby ten 300-400 lvl w miare szybko i walki by sie częściej odbywały. A ja nie mam zamiaru 2-4 lata wbijać 400 lvl, od tego sa swiaty 1,2,3.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Tak właśnie to by było najlepszym rozwiązaniem, bo każdy wbiłby ten 300-400 lvl w miare szybko i walki by sie częściej odbywały. A ja nie mam zamiaru 2-4 lata wbijać 400 lvl, od tego sa swiaty 1,2,3.
Połowa osób po wbiciu 400lvl odeszła by z gry bo powiedziała by, że już jest nudne. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to najwyraźniej jest GŁUPI.
No właśnie chyb ty ? Ludzie i tak odejda, w ciagu tych 2-3 lat ( których ten 400lcl bedzie sie wbijac) mfo2 straci na wartości jak old, a tak bynajmniej jeden rok byłyby fajne i ciekawe walki na 400lvl, kto tu jest głupi?
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
I właśnie to jest piękne w mfo, że na wyższych poziomach nie ma tylu idiotów i tępaków. Poza tym synku w życiu jest tak, że doceniamy tylko to na co musimy ciężko zapracować
Mówię o drugiej wersji gdzie kiedyś grałem. Ludzi była masa i jeżeli możesz to jesteś troszkę za młody żeby wypowiadać się o starej wersji mfo.Kiedy w mfo grała jeszcze masa ludzi ty miałeś z 7-8 lat? A opinie dziecka to dla mnie żadna opinia QQ