Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:04
4 swiat

Czy jestes za otwarciem nowego 4 swiata?
Tak
74%
 74%  [ 53 ]
Nie
25%
 25%  [ 18 ]
Głosowań: 71
Wszystkich Głosów: 71

Autor Wiadomość
Rencar Old 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 85
Wysłany: 26-04-2012, 12:53   

No i jak zwykle trzeba burdel w temacie zrobic... jeden wyskakuje z poronionym pomyslem szybszego wbijania expa, drugi wywyzsza sie wiekiem, przy czym zniza sie do poziomu tego, z ktorym rozmawia...

Prosilbym kogos o zamkniecie tematu bo zrobil sie offtop.

minek123 
Moderator

Profesja: Mag
Nick: Jack Sparrow
Level: 260
Wysłany: 26-04-2012, 15:06   

Wracamy do głównego wątku tematu, albo go zamykam ;)

vaa 
Użytkownik

Nick: świat 4
Level: 300
Wysłany: 26-04-2012, 15:25   

Kajm napisał/a:
Mówię o drugiej wersji gdzie kiedyś grałem. Ludzi była masa i jeżeli możesz to jesteś troszkę za młody żeby wypowiadać się o starej wersji mfo.Kiedy w mfo grała jeszcze masa ludzi ty miałeś z 7-8 lat? A opinie dziecka to dla mnie żadna opinia QQ

yhym, miałem 8 lat, zgadłeś. grałem wtedy w mfo.

@minek, chyba wszystko zostało wyjaśnione, temat jest ciągnięty dla spamu, można go już zamknąć. posty to tylko kłotnie o exp itd.

aNisek 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 27-04-2012, 10:14   

z tym szybkim wbijaniem expa to całkiem niezły pomysł. Ale może nie do końca na mobach, tylko tak jak za początków mfo2 większy procent expa na walkach pvp. To byłoby coś.

Cradle 
Użytkownik

Level: 280
Wysłany: 27-04-2012, 13:24   

Słabe będzie to szybsze wbijane expa każdy odskoczy z lvl i będzie jak jest na każdym świecie przez pół dnia na wyższym lvl trzeba czekać, żeby znaleźć jakiegoś przeciwnika, ale, z drugiej strony podwyższony exp może skupi wszystkich graczy z pozostałych światów tak czy owak dobrze, że powstaje ten 4 świat może będzie w końcu, z kim powalczyć.
Pamiętacie czasy jak na serwerze było 1k ludzi ? Szkoda, że to już nie wróci :)
Pozdrawiam.

HeienekeN 
Użytkownik

Nick: Takamisakara
Wysłany: 27-04-2012, 14:04   

Od szybkiego wbijania expa jest świat numer 3 ....

Jaki sens jest w nabijaniu 400lvla w pare tygodni czy 2-3 miesiace...

Chcesz wbijać szybko expa ... wysy łaj sobie smsy .... Masz wtedy nieograniczoną możliwość wbijania lvla w dowolnym czasie...

Weźcie sie ogarnijcie , świat jeszcze nie powstał, a wy robicie z igły widły ....

Macie jakies swoje sugestie ... bylo sie kiedys do Rykusa zglosic , on potrzebowal ludzi do robienia update z szerszeniami i na moscie z rapsem pierwszym , bylo mu pomoc .... a nie checie to chcecie tamto ...

Zróbcie sobie gre i przestancie narzekac tyle ....

Sixx 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 14:10   

HeienekeN, zgadzam się w 100%. : )

Nieco przesadzacie. Administracja i tak zrobi wszystko dobrze i wierzę, że będzie tak, że każdy będzie zadowolony. W końcu cieszcie się, że w ogóle świat ten powstanie, to już coś!

Więc teraz tylko czekać na jakąś wiadomość i liczę, że będę miał okazje zagrać jako jeden z pierwszych na s4. ^.^ Chyba, że zrobicie nowy świat gdy mnie nie będzie, choć mam nadzieję, że jeszcze za tydzień go nie będzie, co nie? ;o

Kajm 
Użytkownik

Level: 62
Wysłany: 27-04-2012, 14:16   

Wyższy exp>łatwiej wbić poziom>łatwiej złożyć itemy>łatwiej ubrać się na full>przejść gra i ją skończyć>łatwo się nią znudzić>przestać grać>spadek online>brak graczy.

Dążę do tego ze wyższy exp>mniej graczy.

HeienekeN 
Użytkownik

Nick: Takamisakara
Wysłany: 27-04-2012, 14:26   

To najlepiej bedzie jak dostaniesz warna lub sie w koncu uspokoisz ... NIe chcesz grac nikt cie nie zmusza , a te swoje propagandowe teorie idź wygłaszać w innym miejscu , a nie tutaj ...

Zawsze każdemu sie cos nudzi , kobieta , uczcucie , rzeczy .... zazwyczaj wszystko sie konczy....

ALe to nie znaczy , że z MF ma być tak samo :D

Mnie ten 4 świat takżę ratuje , bo ostatnimi czasy loguje sie jak nigdy sie nie logowałem ... raz na pare dni .....

Wielu graczy mysli podobnie .... inaczej mfo upadnie ... mfo v2 rzecz jasna ...

Sixx 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 14:27   

Powiem tak : wyższy exp mógłby się przydać, albo gdyby został zrobiony taki świat typowo pod pvp - wtedy było by nawet okej. Przykładowo wbijalibyśmy w miarę szybko ten 50, czy np. 100lv i mielibyśmy blokadę, wtedy już tylko walczyć. Efekt? Dużo graczy do walki, bo każdy miałby ten sam poziom. Wtedy nie liczyło by się, kto ma lepszy ekwipunek, bo praktycznie wszyscy mogli by mieć każdą rzecz, więc pvp było by w miarę urozmaicone, do tego spore możliwości testowania statystyk itd. itd.. Jednak to spowodowało by z pewnością spadek liczby graczy, bo w końcu łatwo było by się tym znudzić - bardzo łatwo.. Coś co szybko przychodzi, równie szybko odchodzi.

Jestem więc za standardowym systemem. Ewentualnie przywróceniem MFO z czasów roku 2008. : )

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 14:33   

HeienekeN tak samo jak Ty mam prawo wygłaszać swoją opinię więc zamknij mordę i wypowiadaj się w sprawie s4 a nie innych użytkowników. A jak Ci już się nudzi Twoja partnerka to zmień rękę. Dobra
Kod:
Sixx
powiem Ci tak, co chcesz robić jak będziesz miał max lvl full sprzęt i wogóle? Wejdziesz zawalczysz ktoś Cie pokona i co? Będziesz siedział, bo nie będzie co robić. Heh :
Kod:
My Fantasy Online
Darmowa gra typu RPG rozgrywaną za pomocą przeglądarki internetowej.

To teraz zróbcie z tego gre pod PvP tylko :) ciekawe macie pomysły.

Sixx 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 14:52   

Czy ja powiedziałem, że jestem za tą opcją? Człowieku, gdybyś pisał egzamin gimnazjalny to już mogę Ci z miejsca powiedzieć, że na części humanistycznej leżysz - ucz się czytać do końca, co ja dokładnie napisałem. Piszę, co by było, gdybyście zrobili coś takiego i co by z tego wyszło. Sam przecież pisałeś coś takiego 2 posty temu, więc przetłumaczyłem to na swoje i napisałem co z tego wyniknie. -.- Do tego w osobnej linijcie Ci jeszcze napisałem, że nie pochwalam tej opcji i jestem za zostawieniem obecnego systemu gry, to Ty i tak nie zauważyłeś.. Ehh, chyba zacznę pisać wielkimi literami co ważniejsze zdania, lub chociaż podkreślać czy pogrubiać je.. -.-

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 14:56   

Idioto...skoro nie rozumiesz o czym mówię to się nie wypowiadaj bo jesteś żałosny :) bawią mnie Twoje komentarze mam nadzieje, że po pierwszej miesiączce zaczniesz się normalnie zachowywać.
Ostatnio zmieniony przez Kajm 27-04-2012, 15:13, w całości zmieniany 1 raz  

Sixx 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 15:02   

Sprostuję to tutaj.. widać dalej nie potrafisz uważnie czytać i o to mi chodzi. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Uważam tak dlatego, że Ty widzisz zupełnie co innego niż ja napisałem. Piszę o tym, co by się stało gdybyście zwiększyli expa na s4, a Ty mi mówisz, że niby uważam to za dobre rozwiązanie, mimo że napisałem na końcu, że nie pochwalam tego i wolę obecny system gry! Nie oceniam przyszłości, przeszłości czy czego tam innego byś sobie nie wymyślił, tylko mówię co widzę - nie czytasz ze zrozumieniem, tyle. ;x

Cytat:
To teraz zróbcie z tego gre pod PvP tylko ciekawe macie pomysły.

Teraz mi powiedz, gdzie ja coś takiego napisałem, skoro napisałem takie coś...

Cytat:
Jestem więc za standardowym systemem. Ewentualnie przywróceniem MFO z czasów roku 2008. : )

A teraz coś, żebyś lepiej zrozumiał moją wypowiedź : czytaj k*rwa od początku do końca co ja piszę, bo nie mam zamiaru powtarzać Ci znów tego samego po 5 razy. -.-

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 15:18   

Nie spinaj się tak nie srasz w szkole ruby zwisie :)
Kod:
wyższy exp mógłby się przydać, albo gdyby został zrobiony taki świat typowo pod pvp - wtedy było by nawet okej. Przykładowo wbijalibyśmy w miarę szybko ten 50, czy np. 100lv i mielibyśmy blokadę, wtedy już tylko walczyć. Efekt? Dużo graczy do walki, bo każdy miałby ten sam poziom. Wtedy nie liczyło by się, kto ma lepszy ekwipunek, bo praktycznie wszyscy mogli by mieć każdą rzecz, więc pvp było by w miarę urozmaicone, do tego spore możliwości testowania statystyk itd. itd

Napisałeś, że było by spoko tylko ilość graczy by spadła. Więc zastanów się dobrze o Sixx Ci chodzi? Stary jak dla mnie jesteś zwykłym Sixxem. BTW jak CI egzamin gimnazjalny poszedl? Wiesz ja wnioskuje z tego co mówisz tak:
Kod:

Było by zajebiście ale ilość graczy by spadła.

Może lepiej naucz się poprawie wyrażać swoje opinie?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi