Przecież Tomi wyraźnie napisał, że jeszcze nie zdecydował co zrobi, więc macie szansę powalczyć o jedno z rozwiązań. Tomi na pewno nie pogardzi sensownymi argumentami przemawiającymi za jednym czy drugim rozwiązaniem ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Nie uzalam sie i gram.
Tez mam sporo walk, na s1 na 210lvl okolo 4,5k walk, na s2 na 195lvl 2,3k walk...
Wiec chyba sporo walczylem. Z kolei na s3 mialem wiele kont, wiele roznych taktych etc etc... W kazdym badz razie o wiele lepiej mi sie gra na wysokich lvlach, bo wychodze z zalozenia, ze wtedy gracze z wysokim lvlem tez maja jako-takie doswiadczenie i sa lepsi... Wiec wieksza satysfakcja z wygranej.
A jak ktos chce wiecznie expic jak bot... No coz...
Wróć... Zdecyduj się na czym Ci w końcu zależy. Na polowaniu na expiących graczy i wbijaniu na nich rankingu czy na satysfakcji z wygranej z dobrymi graczami (umawianie się na walki czy walki w turniejach)? Bo w tej chwili zaprzeczasz sam sobie.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
W kazdym badz razie o wiele lepiej mi sie gra na wysokich lvlach, bo wychodze z zalozenia, ze wtedy gracze z wysokim lvlem tez maja jako-takie doswiadczenie i sa lepsi... Wiec wieksza satysfakcja z wygranej.
Więc po co wam możliwość atakowanie totalnie nieprzygotowanych "bossowców"?
Ja się przystosowałem, zawsze grałem na rank, teraz już tylko expie - może dlatego, że na rank grałem zawsze anty? Ale wy też możecie się przystosować. Na 200-300 lvl zawsze będzie mało graczy walczyć, nie z powodu ochrony, a z powodu ogromnych strat jakie ponoszą przez przegraną. Kiedyś Edwin nawiązywał do tego, tematu "wsiąkł". 5 lvl przez 100-150 walk wbije lvl na samych walkach, 150 wbije lvl na 10 walkach. Ogromna różnica.
Wróć... Zdecyduj się na czym Ci w końcu zależy. Na polowaniu na expiących graczy i wbijaniu na nich rankingu czy na satysfakcji z wygranej z dobrymi graczami (umawianie się na walki czy walki w turniejach)? Bo w tej chwili zaprzeczasz sam sobie.
A czy napisalem, ze ubijanie bossowcow daje mi wielka frajde? Nie.
W kazdym badz razie wole chociaz ubijac bossowcow, niz nikogo. W grupie turniejowej obecnie nie mam co startowac...
Mapa świata powinna być odblokowana, lokacje takie jak mokradła (czesc północna) nie. Myślę ze tak by było najbardziej sprawiedliwie. "Walczący" stoją pod miastem, "bossowcy" expią na mokradłach.
Odblokowanie mapy świata przyniesie także korzyść dla drużyn- bliskość miast sprzyja walka TvsT
Mapa świata powinna być odblokowana, lokacje takie jak mokradła (czesc północna) nie. Myślę ze tak by było najbardziej sprawiedliwie. "Walczący" stoją pod miastem, "bossowcy" expią na mokradłach.
Odblokowanie mapy świata przyniesie także korzyść dla drużyn- bliskość miast sprzyja walka TvsT
Dobrze to przedstawiłeś.
Jak dla mnie, ochrona może być TYLKO w mieście. Mnie to nie przeszkadza, złapią mnie, trudno, mój błąd