Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 13-07-2007, 21:21
HarGrove napisał/a:
Na nie
Jak tak patrze to wszystkie twoje posty są tak długie i... no comment
Nic przeciwko serverowi international nie mam ale... ale dopiero będzie bajzel. Chętnie powalcze z obcokrajowcami ? W najlepszym wypadku cie zmiażdży , w najgorszym ukradnie ci konto. Według mnie dobrze jest jak jest. Server no-pvp ? To co my tam będziemy robić ? Pograj w Tibie albo nie wychodź tu z miasta to nie będzesz musiał proponować takich dziwnych pomysłów.
Takie jest moje zdanie i go nie zmienie
Świat non pvp... Tutaj chodzi o to, że ktoś nie umie ustawić dobrze inteligencji/statystyk/pomysłu na grę i cały czas dostaje od innych graczy i go to wkurza. Jeśli tak, to oznacza że musi mieć 12> i ma 3 wyjścia: albo zapyta jakichś starszych graczy by mu pomogli/albo będzie kasował postać i w końcu się nauczy (ja jestem przy 14 a deleted 13 już miał 65+ % wygranych)/albo niech przestanie grać.
Świat non pvp... Tutaj chodzi o to, że ktoś nie umie ustawić dobrze inteligencji/statystyk/pomysłu na grę i cały czas dostaje od innych graczy i go to wkurza. Jeśli tak, to oznacza że musi mieć 12> i ma 3 wyjścia: albo zapyta jakichś starszych graczy by mu pomogli/albo będzie kasował postać i w końcu się nauczy (ja jestem przy 14 a deleted 13 już miał 65+ % wygranych)/albo niech przestanie grać.
A ja sądze, że tutaj chodzi o to, żeby przyciągnąć ludzi do gry, a im więcej ludzi tym więcej osób wyśle sms'a. I wydaje mi się, że sporo osób może zachęcić perspektywa chodzenia po świecie bez obawy, że zaatakuje go inny gracz. Zauważ, że to jest gra, a w każdej grze chodzi o to, żeby ludzie się dobrze bawili.
chyba Cię #%@^&* masz słabe staty to nie wychodź z miasta
No własnie
[ Dodano: 14-08-2007, 15:53 ]
qrees napisał/a:
A ja sądze, że tutaj chodzi o to, żeby przyciągnąć ludzi do gry, a im więcej ludzi tym więcej osób wyśle sms'a. I wydaje mi się, że sporo osób może zachęcić perspektywa chodzenia po świecie bez obawy, że zaatakuje go inny gracz. Zauważ, że to jest gra, a w każdej grze chodzi o to, żeby ludzie się dobrze bawili.
Ej noo a czy walki z innymi to nie zabawa a z tym chodzeniem bez obawy po świecie to przecież tak łatwo nie da się złapać innej osoby na mapie chyba że ktoś ma słabego neta albo serwer chodzi wolno... Trzeba się pilnować albo liczyć w tych co walczą żeby były bardziej ciasne te pozycje w ranku... Może za niedługo na 1000 miejscu będzie się posiadało 2k ranku. To utworzy gre ciekawszą. Z tymi sms'ami to myślę tak... Niektóre osoby teraz wysyłają eski żeby szybciej wyjść z bloka kiedy w niego wpadną.
nie zawsze zabawa jak sie uwezmie na ciebie gracz pare lvli wyzszy i cie sledzi i zabija gdy chcesz poexpic albo isc na bossa:D ale i tak jestem NA NIE
A to dalej stoi?Na non-pvp najwyższy rank miał bym ten gracz który miał by najwyższy lvl -.-" Idiotyczne...Nie chce walczyć z graczami naucz sie ich unikać.Proste.A nie jest to takie trudne jak się wydaje(ja się nauczyłem raptem w 2 dni)