Teraz trzeba bedzie sie zastanowic czy nie jest to za duza pomoc
Tak właściwie, żeby było fer, to mag też powinien zdobywać swój pirwszy gem około 15 lvl. Wtedy, kiedy wspomagający można zdobyć. No bo mag sobie spokojne zwiększa atak gemu, a woj czeka aż będzie mógł lepszą broń kupić, i klnie kiedy mu mag po 800 hituje.
Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 20:13
tylko ze dobrze zrobiony woj wali magowi krytyki, przezywa ciosy maga i unika jego ciosow co powoduje, ze jak kazdy masz problem tylko z noobstatmi, a masz z nimi latwiej bo masz uniki
Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 20:50
ty nie masz brac na speeda tylko unikac -.- wal w szczescie ja mam z eq 500 szczescia
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 18-05-2008, 21:17
troche OT sie zrobil...
co do tematu:chyba bedzie za latwo,chociaz ja bym tak chcial...bo niekotrzy nie maja np zadnych gemow,a nie chca nabijac AP np na gemy ofenswyne,bo za dlugo by sie nabijalo (np ogien/lod/ziemia/wiatr/leczeni 4)
kiriki-kun to nielepiej było założenie tematu o nazwie dostawac gem wspomagający na początku gry dla woja ?? wtedy by te twoje tracone aP nie było tracone oile by sie ktos zgodził na ten pomysł a tak to tylko wspominam