Numer GG jest umieszczany dobrowolnie, jeśli dokładna godzina też będzie umieszczana tylko wtedy, gdy gracz się na to zgodzi, to nie ma najmniejszego problemu...
Numer GG jest umieszczany dobrowolnie, jeśli dokładna godzina też będzie umieszczana tylko wtedy, gdy gracz się na to zgodzi, to nie ma najmniejszego problemu...
Zgadzam się z tym w 100 % że gracz może się zgodzić lub nie czy ma być podana godzina i sekundy ostatniego logowania.
Dla mnie wystarczająca jest juz informacja dnia o ktorej dany gracz się zalogował Nie potzrebuje godziny ale wydaje mi się ze raczej to nie jest jakies zlamanie danych prywatnosci Uwazam ze pomysl jest zbędny
Pomysł dobry tylko trzeba zrobić to tak aby Ci co nie chcę żeby pokazywać godziny ich logowania mogli to wyłączyć w opcjach profilu, a Ci co chcą będą mogli włączyć. To najlepsze rozwiązanie.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Pomysł zbędny, ale nic do niego nie mam, więc się na mnie nie rzucajcie ^^
Żadnej prywatności nie narusza, ale nie rozumiem po co to komu .
Opcja z ON/OFF byłaby przydatna jakby już to weszło, ale na MF
wchodzi się wtedy kiedy ma się i czas i ochotę, a nie tylko czas .
Więc nic wam to nie da (w porozumiewaniu się), bo gracz może logować się różnie .
A jak nie wiecie kiedy się loguje to go się spytajcie . Może wam odpowie
to nie dobry pomysł. to super pomysł ) moi koledzy wiele razy wkradali mi się na konta takie coś by się przydało! będziesz wiedział kiedy ktoś ci wchodził
_________________ Napisał to Szymon XI gracz który gra w tą grę
to nie dobry pomysł. to super pomysł ) moi koledzy wiele razy wkradali mi się na konta takie coś by się przydało! będziesz wiedział kiedy ktoś ci wchodził
Każdemu chyba się przyda taki zegar.
Jesli ktoś nie będzie chciał to będzie opcja włącz / wyłącz
Profesja: Wojownik
Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 04-04-2009, 17:41
Lord Grindewald napisał/a:
Pomysł dobry tylko trzeba zrobić to tak aby Ci co nie chcę żeby pokazywać godziny ich logowania mogli to wyłączyć w opcjach profilu, a Ci co chcą będą mogli włączyć. To najlepsze rozwiązanie.
Kolorek napisał/a:
Każdemu chyba się przyda taki zegar.
Jesli ktoś nie będzie chciał to będzie opcja włącz / wyłącz
Nic tu nie wniosles tylko dodales kolejna glupia odpowiedz... ktora zreszta odgapiles od Grindewald
Co do tematu , jest to zbedne juz lepiej zeby sie zajeli upem