Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:40
SMS
Autor Wiadomość
Kolorek 
Użytkownik

Wysłany: 23-03-2009, 18:35   

Moim zdaniem pomysł jest bez sensowny bo gracze świadomie wybierają reset.I w tym przypadku nie powinno być cofnięcia punktów MF. 100% graczy umie czytać w Mf w czym problem oni wybrali przez przypadek zmiana nicku a nie reset g:>

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 23-03-2009, 18:40   

Kolorek napisał/a:
100% graczy umie czytać w Mf w czym problem oni wybrali przez przypadek zmiana nicku a nie reset g:>

Sam napisałeś, że wybierają przez przypadek, więc opcja anulowania byłaby całkiem dobra .
Po drugie umiejętność czytania wcale nie neguje pomyłek, więc prędzej Twój post
jest bezsensowny niż ten temat . Bo skoro obie usługi leżą obok siebie i obie są w tej samej
cenie - o pomyłkę nie trudno . I nawet jakby taką pomyłkę popełniało tylko 15% graczy mf
(50% nie popełnia, 25% nie wysyła na resy/nicki tylko na ruchy) to warto ją wprowadzić .

Nanek 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 23-03-2009, 22:07   

a ja mam inny pomysł. Okienko wyskakujące przy kliknięciu w resa statystyk.
"Czy na pewno chcesz kupić Zmianę Nicku za 35mf?" myślę że bd lepsze i bez darmowego ładowanka atry. Nie wiem czy ktoś to proponował, jak proponował to posta usunę.

Awards

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 23-03-2009, 22:49   

Nanek napisał/a:
"Czy na pewno chcesz kupić Zmianę Nicku za 35mf?"

Przecież ja to zaproponowałem w tym temacie Oo

Aquagen 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 02-11-2009, 15:27   

Nanek napisał/a:
a ja mam inny pomysł. Okienko wyskakujące przy kliknięciu w resa statystyk.
"Czy na pewno chcesz kupić Zmianę Nicku za 35mf?".

Czytając 1 post i najbliższe 3 strony, a zauważysz że to samo napisał Shark... ;]

Pomysł dobry i można takie coś wprowadzić chociaż ja nie rozumiem, jak można zamiast resa statów kliknąć np. zmianę nicka/u... ;) Przecież mając nawet ekran 'pudełko 15 letnie' to i tak masz ten 1cm między usługami, zważając że to nie te czasy co 15 lat temu, technika poszła ostro do przodu i ludzie mają ekrany 19-49 cali.

W sumie to takie coś, było by dla bezpieczeństwa, ale co do cofania usługi to jestem przeciw, bo 'darmowe atrybuty/resy' by dzieci stosowały jak już wspomnieliście. Jeśli jesteś na tyle prosty organizm, że nie czytasz wyskakujących okienek i wciskasz 15x Enter ;) To już twój problem.

Jestem za okienkiem "czy na 100% chcesz wykonać Reset statystyk/zmianę nicka/doładować ruchy" itp. ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi