[ Dodano: 06-04-2009, 16:16 ]
llludek: Napewno dobrze mówisz, lecz w sobotę pod wieczór większość jest już w domu więc osobiście nie widzę przeszkód do rozwiązania tego testu pod wieczór (19-20).
llludek: Napewno dobrze mówisz, lecz w sobotę pod wieczór większość jest już w domu więc osobiście nie widzę przeszkód do rozwiązania tego testu pod wieczór (19-20).
[ Dodano: 06-04-2009, 16:16 ]
/
niektorzy ludzie wychodza czasem z domu na jakies imprezki czy chocby na spacery ew spotkac sie z znajomymi a nie tylko zamulka przed kompem ;< juz wole srodek tygodnia niz piatek/sobbote
Dać ludziom możliwość wyboru to zaczną się kłótnie, jak Mapy sam ustalił kiedy ma być test nr 1 to było dobrze i wszystkim (większości) pasowało.
Jasne, gocha. Wprowadźmy despotyzm, to wszyscy będą happy.
BTW, co z obiecanym komentarzem do SotW-a? Miał być przedprzedprzedwczoraj...
Woj Mroku napisał/a:
Stronka tego konkursu mi nie działa..
A mi działa. Sprawdź jeszcze raz.
Cytat:
Wybierz opcję z powyższego menu. Aby rozpoczšć test, wybierz opcję PRZETESTUJ SIĘ
Dalej problem pliterek na jednej z podstron. Wywal wreszcie tego Notepada z systemu, bo więcej z niego szkód niż pożytku. Skąd w ogóle pomysł, żeby pisać cokolwiek oficjalnego w tym syfie?
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 07-04-2009, 11:11
Pitazboras napisał/a:
Jasne, gocha. Wprowadźmy despotyzm, to wszyscy będą happy.
Jak zwykle przesadzasz, chodzi mi po prostu o to, że w tak błahych sprawach jak wybór dani tygodnia, w którym ma być ten test nie należy pytać nikogo o zdanie bo zawsze znajdzie się ktoś komu bardziej odpowiada środa, a nie niedziela, a komuś innemu jeszcze sobota. A to prowadzi tylko do niepotrzebnych dyskusji.
Pitazboras napisał/a:
BTW, co z obiecanym komentarzem do SotW-a? Miał być przedprzedprzedwczoraj...
Zupełnie mi to wyleciało z głowy Zaraz coś napiszę
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 07-04-2009, 14:11
Zgodnie z wynikami głosowania, test będzie w sobotę (oczywiście nie najbliższą i nie następną ). Do ukończenia testu jest jeszcze wiele do zrobienia - skończyć system do testów oraz wymyślić 60 pytań ABCDEF, które nie mogą być proste, gdyż to jest test.
Pewniejsze informacje:
Ilość pytań ABCDEF: 60 pkt. (1 pkt. = 0.6%)
Czas na wszystkie pytania: 15 minut (średnio 15 sek / 1 pytanie)
Oczywiście liczyć się też będzie czas, im szybciej się odpowie na wszystkie pytania i wyśle odpowiedzi, to w przypadku identycznej ilości pkt. z innym graczem, wyższe miejsce zajmuje ta osoba, która miała krótszy czas.