Fantastycznie ... ktoś ma fałszywego maila, przez co nie może normalnie zresetować konta ... I ma pamiętać jakiś kod który dostał na początku gry
Przecież ta propozycja to jakaś bzdura, jak macie dobrą pocztę, to można konto usunąć w minutę ... a reset musiałby być bezpieczny, więc summa summarum nic by nie przyspieszył.
Zwróć uwagę, że z takiej (płatnej) opcji skorzystaliby tylko ci, którzy i tak mają na koncie kasowanej postaci punkty MF. Czyli tak czy siak Jacek by nic nie zyskał.
A sama opcja jest bez sensu, bo przez minutę potrzebną na skasowanie starego konta i założenie nowego nikt Wam nicka nie zajmie.
Edwin, a kogo obchodzi czy adminowi sie to opłaca?
Niby masz racje, propozycja nie jest nikomu potrzebna i nie niesie za dużo korzyści (poza MFami), ale nie uważasz że gra była by bardziej profesjonalna? Taka sama sytuacja jak z wyborem swojej postaci na mapie: Nikomu to niepotrzebne, bo po co? A jednak gra robi sie bardziej zaawansowana, każdy może wybrać 'siebie' w grze.
Wydaje mi sie że możliwość resetu konta byłby o wiele lepszy niż rejestracja nowego konta i nie chodzi mi tu tylko o zaoszczędzony czas.
@EDIT
Nie musi to wejść w tej wersji gry, jest to element 'kosmetyczny'. Ale myślę że w finalnej wersji (takiej w której jedynym zadaniem admina bedzie robienie upków zamiast naprawienia błędów i udoskonalania gry) powinno sie to znaleźć.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
+ jeszcze może uchroniło by to przed resetowaniem kont przez hakerów. Gdyby konto miało 0 MF to komu chciałoby się wysyłać sms za 3.66 żeby zresetować konto? Chyba, że byłoby to konto sorandora ^^
Pomysł dobry. Mniej marnowania czasu jak popełnimy jakiś błąd. Na tak. Ale i tak sądze, że zmiana nie zostanie wprowadza, bo admini bardzo rzadko zaglądają
Moim zdaniem ułatwi to zadanie hakerom ........ usuniecie konta i już heh to chyba za proste? i musisz zaczynać na początku. Małe lv może na tym tak nie ucierpią ale co maja powiedzieć gracze z wyższym lv?
...najczęściej likwidują konta niskie lvl ranqowce "bo źle dodałem 1 pkt do statystyk" im może i by się przydał taki ekspresowy "reset konta" ale na pewno nie płatny...wstrzymam się z oddaniem głosu ale na 100% ten pomysł nie wejdzie w życie pozdrawiam