Jestem za TAK, co prawda do grania rodzinnego jest 3 św, lecz niektorzy może chcą grać na światach gdzie jest ład i porządek. (1św, 2św). Dodatkowo mój brat chce zacząć grać w MFO, więc mi by się to przydało.
Wysłany: 28-05-2009, 16:52
Tyle rodzeństw gra w MFO, a jedynie niewielki odsetek narzeka. Pewnie Ci, którzy grają z wyimaginowanym rodzeństwem ; >
Wystarczy, że każdy będzie grał wyłącznie na swoim koncie..
a ja na tak...
na s3 wszyscy przelewaja kase, rank itd. i nie mozna normalnie grac...
na s1 i s2 gdzie jest porzadek to nie mozna grac z rodzenstwem...
Wyczesany pomysł... Może mieć multi co mu z tego jak nie będzie mógł przekazywać nic... A jak nie poda a będzie się ktoś logował oprócz niego to ban i do widzenia.
Darksteel napisał/a:
Na rodzinne granie masz 3 światy ..ale można by było coś takiego wprowadzić nawet jako nową usługę za sms
To na pewno wejdzie Czemu tak uważam? Ponieważ admin zarobi na tym ;s
Byly juz takie pomysly i nie przeszly i nie przejda. Zapomnij.
[ Dodano: 06-06-2009, 20:33 ]
Mozna grac na jednym swiecie wraz rodzenstwem nie majac multikont oraz nie stwarzajac takich pozorow. Mozna to robic legalnie bez wykorzystywania zmiennego IP proxy czy metod torproject.
Z punktu widzenia praktyki GMa w tej grze moglbym powiedziec, ze gdyby taki pomysl przeszedl, to od razu (a moze nie od razu) ktos zaproponowalby, zeby mozna bylo sobie przekazywac "legalnie" zloto czy pomagac wojskowo. Zreszta nie wyobrazam sobie, ze rodzenstwo grajac na jednym swiecie nie pomagaloby sobie.
To, ze takie rozwiazanie jest w plemionach czy innych grach, nie oznacza, ze tam wolno miec multikonta. Poza tym zauwazcie, ze sa ograniczenia nalozone przez regulamin plemion zwiazane z wiecej niz jednym graczem na jednym IP (w tym rodzenstwo). Tamta gra ma inny charakter i inaczej wyglada tam pomoc np. wojskowa (ale i surowcowa).
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec