Moim zdaniem napewno userem roku niem oze zostac osoba która miała w ciagu roklu chociaednego otra za jakiś spam cxzy wulgaryzmy czyli takie osoby jak NC i spólka odpadają Bo oni kulturalni nie są !!!
_________________ این پرانا بیوکوف ہے ، اور جو کچھ قانون سازی کے حامی.
Uważam że sasori jest odpowiednią osobą do wygrania plebiscytu (wszyscy wiemy jak kończą użytkownicy roku ;D)
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
a ja jednak cofam co mówiłem, sądzę iż ktoś kto ma 3 ostry cały czas (a jak nie ma to zaraz łapie) nie powinien być użytkownikiem roku skoro ciągle jest chamski i/lub wulgarny dlatego też uważam iż llludek nie powinien być UR 2k9
Użytkownika roku nie powinni wybierać forumowicze.
Braliśmy to pod uwagę, zrobiliśmy też wstępny przegląd kandydatów, ale zdania były podzielone. Liczyłem, że w tym temacie pojawi się ktoś, kto nam wcześniej umknął albo, że nawiązana tu dyskusja pomoże podjąć nam decyzję. Tak się nie stało, więc jutro wystawię publiczną ankietę z paroma, wybranymi osobami.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Adi, z tych nowych to ja jeszcze raz przypominam Sosne. Żeby nie umknal gdzieś waszej uwadze.
(no i gocha, ale to jest raczej oczywiste)
Kamyck napisał/a:
Użytkownika roku nie powinni wybierać forumowicze.
Poziom panowie. Poziom.
Niby masz racje ale jak się dłużej nad tym zastanowić to pojawia się pytanie: czemu?
Nie jest przecież zdefiniowane ze to user roku wg administracji, poprostu user roku. Myśle ze jako forumowicz mam równe prawo co kolorowi do wskazania osoby, która zrobiła na mnie pozytywne wrażenie..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
To ja proponuje Endrego.
Jest sumienny, pracowity, pomocny, do tego błyszczy elokwencją, pognał stąd niejednego neosa, i tylko dzięki niemu to wszystko jakoś się trzyma.
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...