jedyny powód na "nie" to jednak to, że walka z przeciwnikiem o 10 lv wyższym nie zawsze jest w 100% naszym wyborem.
Chodzi Ci o taką sytuacje że ktoś stoi na polu Ty chcesz go atakować a w tej chwili np 10v wejdzie na pole i go za atakujesz ?
No tak. Ale powyżej tego ok 210v to była by rzadkość na pewno jeśli coś takiego by się zdarzyło.
3asu czy Ty kiedy kolwiek grales na wyzszym lvl niz ten co masz ? Bo jestes najbardziej aktywna osoba a sprawa najmniej Cie dotyczy.
nie nie grałem, ale to nie ma nic do rzeczy. aktywny jestem, bo sam jak wbiję pare lvli nie będę miał przeciwnika. a te 5% już w tym momencie daje mi +! lvl przy przeciwnikach. Ty z kolei jesteś jedyną osobą negującą ten pomysł argumentami, które bez problemu każdy Ci wyjaśnia. Lego dał sporo argumentów za i do nich jakoś nie potrafiłeś się odnieść.
A co do polowań to zawsze będą czy przy 5 lvlach czy przy 10, więc aż tak nie pogorszy się sytuacja (na początku pewnie będą narzekania, ale z czasem przejdą - jak zawsze).
to nic nie pomoże ponieważ na większym lvlu i tak nie będzie tyle walk a tylko pojawi się więcej noobów i będą atakować mniejsze lvle ale i tak jestem za ;p sam może jak się wkurzę zacznę atakować mniejsze lvl zawsze coś będzie się działo ;p
Rzadko widze żęby ktoś atakował mniejsze lvl,bo tylko gold leci,a jak oni padnąto im poleci i rank i gold i exp ;o to chyba jakies kamiakdze tak robią ^^ dajcie już ten przedział większy ;D!
Przypomnę Wam moją niedawną propozycję, ponieważ tamten temat szybko został zamknięty. Proponuję wprowadzenie nowego rankingu "Ilość walk stoczonych w ostatnim czasie"(np. tygodniu) Każda grupa levelowa jak w turniejach miałaby oddzielny ranking żeby było sprawiedliwie. Do tego nie wystarczy ilość stoczonych walk, aby zapobiec celowemu przegrywaniu niskopoziomowych grup. Aby znaleźć się w rankingu należałoby wygrać 40% z walk lub więcej. Może choć trochę zmotywuje to graczy do walk...
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Rzadko widze żęby ktoś atakował mniejsze lvl,bo tylko gold leci,a jak oni padnąto im poleci i rank i gold i exp ;o to chyba jakies kamiakdze tak robią ^^ dajcie już ten przedział większy ;D!
a ja ostatnio jak zobaczyłem Harrego na mapie nie mogłem się oprzeć i go zaatakowałem ;d dla samej frajdy trochę chamskie ale cóż nudziłem się