Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 09-04-2013, 05:34
Jeżeli Cię hituje to chyba logiczne że musisz zdjąć sękatą laskę i założyć (no i jeżeli nie masz to kup) miedzianą różdżkę i tarcze. Jak Cię bierze na speeda to wal ją do korzystnych stat (boss zmienia średnio co godzinę, podobno najsłabsze bossy są do 12 a do północy najtrudniejsze chociaż w moim w przypadku to się nie sprawdza )
Jeżeli Cię hituje to chyba logiczne że musisz zdjąć sękatą laskę i założyć (no i jeżeli nie masz to kup) miedzianą różdżkę i tarcze. Jak Cię bierze na speeda to wal ją do korzystnych stat (boss zmienia średnio co godzinę, podobno najsłabsze bossy są do 12 a do północy najtrudniejsze chociaż w moim w przypadku to się nie sprawdza )
Bez komentarza, Shiva się podlecza chyba z 5 razy a mi się kończą mixy lv2 i lv3 i padam, jak to możliwe że tak rzadko mam uniki i nie mogę jej pokonać ? kolega na 51 ją jakoś pokonał chodź miał słabsze statystyki ode mnie, wbiłem 52 lv dałem 10 w speeda i nic, uniki mam co 10 ruchów, a z fizycznego wali około 2k, podchodziłem do shivy z 20 razy i dalej to samo, nie mogę ją wziąć ani na speeda ani na obrone