Ja tak przy okazji: walka Tomiego będzie się liczyła Koniec końców administrator...
Może się teleport tu, teleport tam, nie jedzie Rapsa, a expa ma, nie bije na osach ani wężach i się wcale nie nadwyręża, nie bije na pająkach, więc sę nie jąka, nie bije na dzikach - admina natura dzika
4. W przypadku gdy nick forumowicza jest niezgodny z nickiem z gry, proszę o konsultację z [GM] w celu potwierdzenia, że konto należy do użytkownika dodającego raport
rison napisał/a:
Na s2 jest gracz który pokonał RAPSA (tego pierwszego przy eterni) NA 75LVL.Jego nick: Tomi, raport z walki link .Dodam jako ciekawostkę że był to jego jedyny pokonany boss, tak więc na 75 lvl nie był nawet w Urkaden.
Jak by ktoś nie zrozumiał - nie wydaje mi się, żeby gracz rison był właścicielem konta Tomi, tak więc rekord nie powinien być chyba uznany.[/b]
A walka admina się też liczy?Bo to co innego niż walka z Rapsem po expieniu na osach pająkach, szerszeniach itp.A admin może sobie dodać expa i uż ma 75v
Ja tylko dodam, że Tomi "oszust" wspomagał się panelem - dodając doświadczenie lub resetując sobie fabułę. A najprawdopodobniej obie te rzeczy na raz ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem