Wzmocnienie duchów to rozwiązanie szybkie i skuteczne.
Problem w tym, że nie skuteczne. Może i średni lvl pokonywania duchów będzie wyższy ale i tak znajdą sie tacy którzy stosunkowo wcześniej od innych je pokonają przez co będą mieli dostęp do atrybutu lodu wcześniej. Znów sie pojawi taki problem, jedyne co to, że ich nie będzie w turkach do 20 lvl. Do tej pory przeważnie sie widuje loderów 21 lvl ;P na 20 jest mniej ich, a bynajmniej ja ich mało widziałem. Więc ta zmiana to tylko rozwiązanie stosunkowo malo opłacalne.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Znów sie pojawi taki problem, jedyne co to, że ich nie będzie w turkach do 20 lvl.
Powtórzę po raz kolejny - tylko i wyłącznie ze względu na to powstał ten temat.
To, że ci gracze pokonują duchy wcześniej niż inni i nabijają sobie atrybut nie jest w żaden sposób niezgodne z regulaminem i nie dlatego duchy zostałyby wzmocnione. Wzmocnione byłoby po to, żeby ci gracze nie mogli brać udziału w turnieju po obniżeniu poziomu. Który już raz to powtarzam?
Nie.Pierwszy post tego tematu brzmi:
Cytat:
Gdy gracz A zbiję sobie poziom, otrzyma tylko karę więzienia. Czyli można założyć, że osiągnął swój cel po 2 tygodniach.
Więc proponuję, aby exp który zbił wracał do niego.
Na duchy ta rozmowa zeszła później.to nie był temat stworzony z myślą o podniesieniu siły duchów.
Tak? A ja Ci powiem, że to jest forum i w jednym temacie co chwila przewija sie xxx tematów, więc nie mądruj sie.
ADIHC1 napisał/a:
Wzmocnione byłoby po to, żeby ci gracze nie mogli brać udziału w turnieju po obniżeniu poziomu. Który już raz to powtarzam?
Jak widać, nie podajesz argumentów - co jest oznaką twojej słabości. A taki pomysł to jest widzi mi sie... Nie nie nie... W innych przedziałą lvl też ludzie zbijaja/utrzymują expa by w nich uczestniczyć - dlaczego więc sie uczepiłeś tego 20 lvl? To jest właśnie błędne rozumowanie którego jak widać nie pojmujesz i dązysz do swojego celu bo tak akurat Ci sie podoba i masz kolorek to możesz "rządzić" nie prawda... Bawimy sie tu w dyskuje która znając Ciebie oraz innych modów zaraz bedzie zamknięta przez waszą nadmierna arogancje w stosunku do użytkowników tego forum. Ale wracając zapronowałem w tym temacie coś dla wszystkich a nie tak jak ty - dla jednej grupy 20 lvl. Czy blokowanie EXP, różni sie czymś od zbijania expa - dla mnie nie.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Zasadą jest, że kary mają na celu także usunięcie korzyści jakie gracz dzięki przewinieniu osiągnął. Przy zbijaniu lvla na potrzeby turnieju (nie tylko loderów to dotyczy, HL-też) korzyść (niższa grupa turniejowa) zostaje zachowana.
Na upartego jest to wykorzystywanie błędów w grze
Zasadą jest, że kary mają na celu także usunięcie korzyści jakie gracz dzięki przewinieniu osiągnął. Przy zbijaniu lvla na potrzeby turnieju (nie tylko loderów to dotyczy, HL-też) korzyść (niższa grupa turniejowa) zostaje zachowana.
Ja się całkowicie z tym zgadzam i wspominałem już o tym. Twierdze jednak, że to nie zostanie już zmienione.
W v3 zbijanie poziomu nie będzie możliwe, dodatkowo turnieje będą nieco inaczej skonstruowane, więc tam żaden z tych problemów nie będzie występował.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Albo zmienić Atrybut w Devos i tyle ale to nie realne Tak mi jakoś naszło
A to jest twój pierwszy sensowny pomysł.Problem duchów można łatwo rozwiązać - Zamienić atrybutami Eliar i Devos.Do El;iar można dojść wyraźnie wcześniej niż do Devos, nie byłoby problemu ze zbijaniem lvla.
Dobra, Adi ok niech Ci będzie. Co nie zmienia faktu, że utrzymywanie tego lvl-a przy dośw dochodzącym nieraz do 15-20 lvl wyżej jest dla mnie niesprawiedliwe i tak pozostanie:P
Co do tego zamieniania atrybutu to można zrobić, że w 4 pierwszych miastach są wszystkie atrybuty? To chyba nie ma nic wspólnego z fabuła a bynajmniej jej nie zmieni:P
to jest jakis zart... Wy byscie wszystko chceili zmienic... jak juz jedna osoba sobie na cos wpadnie, to od razu go udupic, za to, ze ma mozg. Pogratulowac. W takich grach chodzi o kombinowanie, i chwala takim ludziom za to. Nie zapominajcie, ze to jest zabawa...