Ja też widziałem i mi sie za bardzo nie podoba ale zobaczymy jak sie bedzie w nia grało i o co będzie chodziło ;D
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
ja w snią grałem dla mnie bez sensu za duzo zabawy a jeszcze podchodzi do fabyły mfo2 hmm nie potrzebnie powinna być jakaś dalsza część mfo2 a nie hmm ja raczej nie bede grac w mfo 3 żenada mfo 2 jest chyba najlepsze
_________________ Ciesz się z tego co masz, bo jutro możesz tego nie mieć.
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
Są otwarte testy dla graczy którzy ukończyli fabułę MF2 i dla spryciarzy o fejmie <666
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Ja też widziałem i mi sie za bardzo nie podoba ale zobaczymy jak sie bedzie w nia grało i o co będzie chodziło ;D
Oceniacie grę tylko po screenach? Ładnie to widzę... Grafika nie jest najważniejsza, co z tego, że Margonem ma taką samą grafikę, skoro najbardziej liczy się "wnętrze" gry. Jak dla mnie to wygląd jest najmniej ważny.
@topic
Zagram na pewno, chociażby po to, żeby sprawdzić jak to naprawdę wygląda i w ogóle Jak na razie to według mnie będzie ciekawa i wciągająca gra, wnioskuję to na wypowiedziach znajomych, którzy już zdążyli nacieszyć oko tą grą i sugeruje się też trochę screenami, choć w małym stopniu : )
Zagram na pewno, chociażby po to, żeby sprawdzić jak to naprawdę wygląda i w ogóle
Zagrać to każdy zagra żebysprawdzić jaka jest ;P