Musicie się nauczyć iż nie możecie mierzyć człowieka za pomocą swoich doświadczeń, ale przez pryzmat środowiska w którym się obraca.
Skuteczność takich tematów jest podobna do sterty wyzwisk po dostaniu bana - uśmiechnę się z politowaniem.
Muszę również przyznać, że się nie staracie. Może doświadczenia wam brakuje. Większość moich studentów potrafi sobie lepiej poradzić (w próbach podkopania człowieka czy wkręcaniu wymówek) - jak i ja niezłą szkołę życia dzięki nim miałem. Bycie GMem w MFO to wakacje i okazja do dużej ilości uśmiechu w stosunku do pracy na uczelni.
Dlatego też cieszę się na fajny odgłos z Waszej strony i obiecuję jeszcze ciężej pracować.
z GM'em itak nie wygracie... bo po co administracja ma go ukarać?? aby szukać nowego na jego miejsce? po prostu im się nie chcę.
Ja też dostałem bana od benerita: wystawiłem cisowy pierścień a jakiś pajac kupił go za prawie 100k. dobra przyznaję przesadził ale dlaczego ja mam tracić pierścień??
mało warty i nie chodzi mi tu o samą kasę ale raczej o to że jestem stratny i to nie z powodu mojej winy.
Tak czy inaczej, nic tutaj nie wskóramy .
Jednak prosiłbym o rozpatrzenie sprawy Kiraka oraz Asdatora jeszcze raz.
Wiem że są to dwie różne sytuacje, ale może znajdziecie jakikolwiek sposób by zmniejszyć karę.
Czyli wszystko jasne "wykładowca" , że też wcześniej na to nie wpadłem Nie prowadziłbym wtedy dialogu tylko po prostu pogodził się z karą. Dobrze wiedzieć, bo zastanawiałem się kim on może być.