Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 07-06-2013, 20:44
Devorels napisał/a:
Nie ma to jak frajerstwo gimbazy ...
TRZEBA SOBIE W ŻYCIU RADZIĆ ! ŻE ONI MAJĄ LEPSZE WTYKI I BARDZIEJ OGARNIAJĄ GRE TO MACIE PECHA !
chłopcze, żebyś wiedział z kim piszesz i nie krzycz to nie pomoże. Skoro bardziej ogarniają grę to po co im przelewy? ja jakoś przeżyłem bez przelewów. Można? Można
Hehe no masz racje on chyba nie kojarzy graczy twojego pokroju hehe a takiego mądrale struga
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 07-06-2013, 22:09
TrzyStu, przelałeś grubo ponad 150kk i teraz po prostu nie wiem co chcesz udowodnić pisząc tu te wszystkie komentarze, ale przecież nikt Cie nie zabroni ciesz się, że dostałeś tylko takiego bana, bo powinieneś dostać dużo bardziej surowszego, w sumie podziękuj '[GM]' Bicek.
Nie trzeba po co się męczyć z robieniem screena wiesz ty ile przy tym roboty
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 08-06-2013, 00:14
Masz rację, zwłaszcza, że mam tylko Paint'a
Nawet jakbym wszystko wstawił i opisał, to i tak byś nie dostał słusznego bana tylko jakieś śmieszne 30 dni, co mnie najbardziej w tym wkurza. I Bicek, który miał się 'tym zając'. No ale cóż, może mam jakieś wtyki u administracji, bo wcześniej były takie przypadki, że pisali żeby więcej AŻ takich przelewów ... ech. Następnym razem wybierz jakieś zaciszne miasto, typu Azarad albo Kurthus i licytuj 3 min. przed końcem aukcji, wtedy nikt nie mam możliwości praktycznie żeby Cie zgłosić. A w logi mało kto patrzy
Masz rację, zwłaszcza, że mam tylko Paint'a
Nawet jakbym wszystko wstawił i opisał, to i tak byś nie dostał słusznego bana tylko jakieś śmieszne 30 dni, co mnie najbardziej w tym wkurza. I Bicek, który miał się 'tym zając'. No ale cóż, może mam jakieś wtyki u administracji, bo wcześniej były takie przypadki, że pisali żeby więcej AŻ takich przelewów ... ech. Następnym razem wybierz jakieś zaciszne miasto, typu Azarad albo Kurthus i licytuj 3 min. przed końcem aukcji, wtedy nikt nie mam możliwości praktycznie żeby Cie zgłosić. A w logi mało kto patrzy
Weź się już odczep ode mnie i nie spamuj tu się mówi o s4 a nie s1+2 ....
aukcjs Beebaxe'a została zgłoszona, tak więc była w panelu i dzisiaj zbanowałem i poodejmowałem złoto.
co do kary 300stu - to nie jest temat na dyskusję o tym. tak przy okazji tylko dodam.. dziękuj Bickowi, że tak bardzo ulgowo Cię potraktował. perfidne przelewy.. Ja bym nie był aż tak miły :]
aukcjs Beebaxe'a została zgłoszona, tak więc była w panelu i dzisiaj zbanowałem i poodejmowałem złoto.
co do kary 300stu - to nie jest temat na dyskusję o tym. tak przy okazji tylko dodam.. dziękuj Bickowi, że tak bardzo ulgowo Cię potraktował. perfidne przelewy.. Ja bym nie był aż tak miły :]
na szczescie bicek to nie ty a po zatym bicek zajmuje sie tym tak dlugo ze wie co robi a ty zes ledwo gma dostal i juz wyzej srasz niz du** masz
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 08-06-2013, 15:01
TrzyStu napisał/a:
OttoIII napisał/a:
na szczescie bicek to nie ty a po zatym bicek zajmuje sie tym tak dlugo ze wie co robi a ty zes ledwo gma dostal i juz wyzej srasz niz du** masz
Haha to się teraz popisałeś tym komentarzem, i tym co mi na pw pisałeś też . Jak się nie myle, to Otto ma dłużej GM niż Bicek, i chyba on właśnie lepiej wykonuje robotę