myślisz, że on jedyny ogarnia wysoki poziom? sam grałem turki 260 lvl, miałem konto 300+ lvl. ciekawie by było z 300 lvl'em na start, już widzę ile osób leci prosić o staty bądź kupić.
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 18-07-2013, 12:31
PoneXis napisał/a:
ProVo, ty lubisz wysoki poziom i tylko dlatego do niego dążysz.
To nie jest kwestia lubienia, tylko czegoś nowszego. Lvl'e które już były są opracowane, każdy wie co, gdzie i jak układać itd. Dlatego proponuje poziomy na których jeszcze nie graliśmy, lub inna różnica skoków poziomu.
Proponowałbym porobić walki bez zysku doświadczenia. Dorzuciłbym 5x gold za potwora więcej, bo z czego ma żyć + 100 lvl, jeżeli eq będzie kosztowało tyle co na światach moderowanych, mam na myśli tutaj świat 1+2 i 4 :}
Start od 100 najlepiej w Dilli na start 2x więcej doświadczenia i 15 dni zmiana miasta do dalszego, 15 dni i zmiana miasta do innego, i tak ciągle, proponuje elki po 35k od 1, regelki po 2,5k, i cala eq podstawowa ok połowa na 100 lvl proponuje za 1 g, wyższy lvl już droższe, proponuje zrobić też golda 2x bo jak eq bedzie za 20 milionow to ja podziękuje
Profesja: Wojownik
Nick: RoLL
Level: 53
Wysłany: 20-07-2013, 19:41
A ja bym proponował 80 lvl jako poziom startowy. 3x więcej EGI za potworki, eq do 80 za 1g, reszta bez zmian. Zrezygnowałbym całkowiecie z fabuły, aby antyki nie miały gdzie uciekać i problem z głowy, więcej zabawy, bardziej równe szanse.