Ja oczywiście także ZA. Mam tylko pytanie. Jeśli nikt w drużynie nie umie robić takiego avatara, to kto go zrobi??
Słuchajcie zrobienia średniego avatara to kwestia 10 min:
1 wchodzisz np na google
2 wpisujesz temat który cie interesuje
3 zapisujesz obrazek na kompie
4 uruchamiasz painta
5 wtawiasz pole tekstowe
6 zapisujesz obrazek
i gotowe avatar dla niewymagających
(jak nadal bedziesz miał problemy służe pomocą)
emm powiedzmy ze mamy avatarek timowy robiłby on cos podczas walki ? gdzies by tam widnial czy tylko w profilu tima bo jezeli only w profilu dróżynki to jestem na nie a jak gdzie indziej by sie wyswietlal przy walkach itp to jestem za
mógłby byc np taki avatarek a pod nim hp i mp razem calego timu koło poszczegulnej osoby bylo by przynajmiej fajnie widziec ile jeszcze hp trzeba zabrac calej dróżynce
Ehe...pomysł jest niezly tlyko trzeba liczyc sie z wiekszym obciazeniem servera.
Pomyslcie ,że każda drużyna wstawia taki avatar. Bedzie chyba nico mulic.
UWAZAM ZE POWINNY BYC OGRANICZENIA NA PREZENTACJE
Teraz pracuja 2 servery, ale graczy saly czas przybywa i trzeba przyznac ,że w godzinach popoludniowych normalnie sie grac nieda
Nie no...u mnie z ta neo~512 nie jest jeszcze tak zle ale jak ktos ma przepustowosc 4 razy mniejsza to jest troszkq gorzej ;p
A pomysł naprawde dobry jednak ,żeby wszedł w życie to troche trzeba poczekac
Profesja: Wojownik
Level: 142
Wysłany: 03-03-2007, 09:43
Ym, ja jesem na tak, ale tak jak ktoś pisa wczesniej trzeba sie zastanowić czy to drobne urozmajcenie znacząco nie wpłynie na zwolnienie pracy servera bo tego byśmy wszyscy nie chcieli, jest jak jest ale po co pogarszać sytuacje ?? zobaczymy co admin o tym powie ;P
_________________ 1 miejsce w marcowym turnieju
1 miejsce w kwietniowym turnieju
1 miejsce w majowym turnieju
3 miejsce w gold;) [było]
18 ranking: [był]
moim zdaniem pomysl bez sens bo i tak obrazki w prezentacjach i avatary wystarczajaco mula serwer nawet jak ktos ma szybki internet a slabego kompa to muli wiec jestem na NIE