Lotny... W pewnej grze MMORPG był gracz Wodny, który mi imponował, grał uważaną za najsłabszą klasę w grze, a i tak pvp z nim nie trwało dłużej niż kilka sekund - oczywiście on wygrywał. Od Wodnego wziął się Lotny P
_________________ Pozdrawiam.
"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."
Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.
Nick na forum Pewnego razu grałem sobie w MF i poprosiłem graczy, aby wymyślili mi nick do CS'a. Spotkałem pewnego znanego wam pewnie "aNiska" i poprosiłem go, aby zarzucił mi jakiś 3 literowy nick. Oczywiście zapłaciłem mu za to - każdy wie o co chodzi dFt właśnie powstał dzięki aNiskowi, a rozwinięcie nicku: default ( z j.ang. niewykonalny).
Nic z gry Matuzz - pochodzi od mojego imienia Mateusz
Marriam - nie wiem dokładnie, ale to mój pierwszy nick w mfo, chciałem wpisać marian ale był zajęty ;P
MisiU - to od mojego nazwiska, a no i też mówią tak na mnie w szkole ;D
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
C-Walk
SK8
tera ja ;d
MrDamian - "Mr" pochodzi od angielskiego raz na angielskim kiedy uczyliśmy się wpadło mi słówko Mr :3 a Damian to moje imię i połączyłem i wyszło MrDamian ;p
Level: 123
Wysłany: 15-03-2011, 15:28
MrDamian napisał/a:
tera ja ;d
MrDamian - "Mr" pochodzi od angielskiego raz na angielskim kiedy uczyliśmy się wpadło mi słówko Mr :3 a Damian to moje imię i połączyłem i wyszło MrDamian ;p
Nie do domyślenia się
co do mnie, to nad nickiem chwilę myślałem.Pomysł ogólny był już stworzony, ale jeszcze kombinowalem, żeby nie było samego "coś".Dodałem jeszcze koncówkę, myślałem także nad zamianą sylab, ale już bez przesady, zapomniał bym przy logowaniu.
_________________ chciał bym prosić o zbanowanie gracza [Admin] Jacek zanim nie zabierze komuś konta
Profesja: Wojownik
Nick: Dr Szczawik
Level: 100
Wysłany: 04-08-2011, 09:34
Szczawik - moje przezwisko które mam od pieluchy
Nazwała mnie tak moja kuzynka,i tak mi to zostało
Dr - wybrałem skrót od doktor bo fascynuję się trochę medycyną.
Drugie konto:
Mag tajniaczek ( s3.)
Mag-profesja[raczej oczywiste]
tajniaczek:NW, ale avka se zrobiłem takiego tajemniczego Jedi więc tajniak-tajniaczek
_________________ Dr Szczawik
Najlepszą obroną...
... jest ATAK!
Ostatnio zmieniony przez Szczawik 18-08-2011, 10:19, w całości zmieniany 1 raz