Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 05-03-2009, 18:31
Może napisałeś coś nie tak w tym mailu.
Konkurs był świetny, tylko że może trochę zbyt prosty dla ludzi, którzy już przeszli cała fabułę (dotychczasową) - mogły być bardziej szczegółowe pytania.
PS.
Nie doszło do mnie tych 60MF - nie wiem czy to błąd, czy po prostu jeszcze nie zostały przesłane.
Mam jeszcze takie pytanie... Spóźniłem się na ten test około 5 - 7 minut i w pośpiechu wysłałem odpowiedzi z e-maila konta ze świata drugiego - czy jest możliwość przyznania mi punktów MF na konto na świecie pierwszym? Jeśli tak, to podam nick i w razie czego potwierdzę, że to ja.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 05-03-2009, 19:32
Wiadomość usunięta.
Ostatnio zmieniony przez 02-03-2023, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Lightning 3 COOO?? wygrałem 20 MF? Muszę sprawdzic dopiero teraz zobaczyłem
[ Dodano: 06-03-2009, 08:11 ]
Przepraszam za poprzedniego posta, ale niezauważyłem, że
[GM] MapY napisał/a:
Nagrody powinny być dostarczone do niedzieli.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Profesja: Wojownik
Nick: sHaTaNiC
Level: 143
Wysłany: 08-03-2009, 14:27
Oczywiście że chcemy kolejną edycje!!!
A co do pytań to mogłyby dotyczyc rzeczy bardziej szczegółowych, np. z rozmów z NPC.
Albo coś innego tylko, żeby nie dało się tego szybko znaleźc na forum czy w poradniku, ale żeby wyciągac to z pamięci...
Profesja: Wojownik
Nick: sHaTaNiC
Level: 143
Wysłany: 08-03-2009, 15:42
Pytania BYŁY dobre. Nie mam nic przeciwko tym, które były (zająłem 11 miejsce ), ale były dość łatwe. Mówiąc "rozmowy z NPC" miałem na myśli, np. jak była nagroda za questa albo o czym była rozmowa, a nie "Co powiedział burmistrz w czwartej linijce pierwszej strony?".
Bez przesady...
I nadal podtrzymuje swoją prośbę o tego typu pytania w następnej edycji.
Poza tym istnieją różne fora i poradniki dotyczące mfo... Sam skorzystałem (w ciągu konkursu) dwa razy, więc nie wiem kto tu jest mniej zorientowany
MapY [Usunięty]
Wysłany: 08-03-2009, 17:46
Czy jeszcze chce ktoś coś dodać, czy można zamknąć i do archiwum?